2777
2789
عنوان

تازه عروسم شوهرم مجبورم میکنه فرش بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 32 پست
اصلا نشور فرشا رو تا وقتی بده قالیشوییانقدرررر از ادمای اهل خساست بدم میاد

خانواع مون خود پفیوزشون خودشون شستن یادش دادن

که دوتا فرش کوچیک مگه چیه زشت بدی قالیشویی بشوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت برعکس شوهر منه من بخوام یه پتو تو خونه بشورم جنگ جهانی میشه

یه روفرشی دارم که وقتی خودمون تنها هستیم و مهمون نداریم پهن میکنم خدایی دیگه کهنه شده روم نمیشه بدم خشکشویی اونم نمیزاره بشورم دفعه قبل فقط ۴۰۰ بری شستن اون داد به خشکشویی

نشور کلا بذار بمونه واسه عید بگو منصرف شدم عید میشوریم که واسه سال نو تمیز بشه 

بعد تو این مدت خودت روش کار کن که بده قالیشویی ، سعی کن از راه محبت وارد شی که به حرفت گوش کنه و لج نکنه 

راستی تو یه سال چرا فرشای نو تو میشوری من سه ساله عروسی کردم زیاد کثیف نشده میخوام انشالله بچه دار بشم موقعی که خواستم بچه رو از جیش بگیرم میشورم ، چرا میشوری که زود کهنه شه 

من تازه امسال میخوام واسه عید شامپو فرش بکشم ، اونم بعد تعمیراتی که واسه خونه داریم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
چیکار کنم پس

بهش بگو نمیتونم و نکن محکم باش ،هوا سرده پاییزه سرما بره تو دستو‌پاهت همین شوهرتم دستتو نمیگیره

از الان سفت رفتار کن 

ببین من مادر شوهرم شوهرمو پر کرده بود که بره پایین شهر واسمون خونه بگیره اینم رفته بود من با یه بچه از خونه بابام اومدم دیدم قرارداد بسته پایین شهر بهش گفتم من میرم خونه بابام هروقت خونه درست حسابی گرفتی میام بچه رو هم گذاشتم پیشش چمدونو برداشتم برگشتم

رفتم نشستم تو یه کافه رستوران ، زنگ زد گفت نرو درستش میکنم

مجبور شد بره قرارداد فسخ کنه جریمه اشم بده بره یه جای حسابی بگیره 

نشو عزیزم کثیفی رو تحمل کن و نشو ایما وظیفه زن نیست غر نزن کثیفه چرا نمیشوری خودش خسته میشه میده قال ...

نمیدونم بلید چیکار کنم اگه خود شوهرم تنها بود میشد یجوری خامش کرد

ولی تمام خانوادش تو زندگیمون دخالت میکنن همش پرش میکنن نمیدونم چجور از دستش خلاص بشم

اون روز خواهر متاهلش هم بود جاریم فرشاشو داده بود قالیشویی منم گفتم کاش میگفت منم میدادم

یه بد نگاهم کرد خودت بشور دوتا فرش چیه

نمیدونم بلید چیکار کنم اگه خود شوهرم تنها بود میشد یجوری خامش کردولی تمام خانوادش تو زندگیمون دخالت ...

از الان لال باشی هیچی نگی سوارت میشن هم شوهرت هم خانواده اش بگو کمرم از سرراه نیاوردم فرش بشورم الان کی تو خونه فرش میشوره 

بعد هم به هیچ عنوان پیششون از کارایی که میخوای بکنی هیچی نگو اصلا اصلا ، شوهرت هم یاد بده بگو فلان کارمون رو به کسی نگو فلان چیز خریدیم به کسی نگو 

فقط اینطوری یکم جلوی دخالت رو میتونی بگیری 

باهاشون دهن به دهن نذار هم ارزشت میاد پایین هم شوهرت رو حرفت حرف میزنه ، اومدی خونه با جدیت کاری که خودت موافقی رو به شوهر بگو و از حرف های خانواده اش هیچی بازگو نکن جوری که انگار حرفای اونا رو نشنیدی ، همین فرش شستن رو با قاطعیت بگو میدیم قالیشویی 

از الان لال باشی هیچی نگی سوارت میشن هم شوهرت هم خانواده اش بگو کمرم از سرراه نیاوردم فرش بشورم الان ...

ببینیم چیکار میتونم بکنم فکر کرون بریم بشوریم هم آه و ناله میکنم که کمرم درد گرفت فلان اهر خودشون بیان کمک پفیوزها

نه اون متاهلم همش دخالت میکنه همش دست از سرمون برنمیداره شدیدا شوهرم هم وابسته اش هس

ملامت میخواستم کتاب تست بخرم میگفت نخر پول حروم نکن دست دو بخر یا یکی بخر

آخر سر یجوری سه تاشو خریدم یکیشو دیگه شوهرم نخرید دارم پول جمع میکنم خودم بخرم

شوهرم دیوانست وسواسه همینطور خانوادش فرشم رنگ روشنه

ببین ما هرچی گفتیم گوش نمیکنی ، شوهرت خودشو بکشه هم راضی نمیشی خودت بشوری ، حتی نذار خودش بشوره چون براش عادی میشه سال های بعد میگه خودت بشور 

ما فقط میگیم قاطع باش 

خانواده اش خر کی باشن که تو تمیزی یا کثیفی فرش تو دخالت کنن اگه خیلی ناراحتن نیان خونت یا خودشون ببرن بشورن ، تازه عروس که فرش نمیخوره 

به خانواده اش اجازه دخالت نده

چجور آخه همش دخالت میکنن جلو یکی رو بگیرم اوت یکی دخالت میکنه 

۳ ۴ تا خواهر داره ۳ ۴ برادر داره مادرشوهر و پدرشوهر و خاله و عمه و فلان