2777
2789
عنوان

همسرم سفیده من سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 46 پست
ی سریا بویی از انسانیت نبردن.مخصوصا کسایی که جلوی زبونشونو نمیگیرن.من خودم بعد ازدواجم از طرف مادرش ...

امضات عالی. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
پسر من دنیا اومد سیاه سوخته بود جیگرم و چون صورتش پف داشت قشنگ شبیه ژاپنی ها بود و فامیلای عوضی شوه ...

دقیقا میفهمم چی میگی به منم همین حرفارو میزنن 

ولی  باید رو خودم کار کنم قوی بشم 

باز اگه دختر من به باباش بره سفید بشه اشکال نداره 

بگن به من نرفته به باباش رفته ولی اون و با حرفاشون اذیت نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز یازده روزه زایمان کردمچقدر بده اطرافیان رعایت حال مادرو نمیکنن😐من تا روز سوم شیر نداشتم ب ...

دقیقا منم همش دارم تلاش میکنم حرف بقیه مهم نباشه 

ولی دلم میخواد اصلا کسی دیدنم نیاد نظر هم نده

چقدر عین منی دقیقا شوهرم و خانواده اش پوستشون سفیده من گندمی رو به تیره و چند بار اوایل ازدواجم تیشر ...

چه سخت🫠من یه بار با مادر همسرم رفتم دکتر 

دکتر دوست مادرشوهرم بود برگشت گفت این عروست پوستش تیره است 

بعد مادرشوهرم بهم گفت فقط تو تیره ایی جاریت حتی سفیده🥴

اوففف وقتی به خواستگارام فکر میکنم میگم کاشکی با فلانی ازدواج میکردم الان اینهمه حرف نمیشنیدم

عزیزم شوهرت شما رو دوست داشته که با شما ازدواج کرده.اگه سفید میپسندید با کس دیگه ای ازدواج میکرد.اون ...

آنقدر آدما میگن همسرم حس میکنم یه جور دیگه به من نگاه میکنه

خب چرا گفتهخوبه میگفت سیاهی؟ مگه اعتراضی کرده بودی به حرف اونما دوره عقد داشتیم با صابخونمون از آسان ...

نه شوهرم میگفت دیدی چقد تعریف کرد اونم لجش گرفت گفت خوب بود میگفت سیاهی.ساکت موندن بهتره بخدا از کنایه زدن.یوقتایی میگم چرا اینا لال نمیشن آدم خسته میشه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
آنقدر آدما میگن همسرم حس میکنم یه جور دیگه به من نگاه میکنه

رو خودت عیب نزار شوهرتو حساس نکن.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
چه سخت🫠من یه بار با مادر همسرم رفتم دکتر دکتر دوست مادرشوهرم بود برگشت گفت این عروست پوستش تیره است ...

دقیقا به منم اینجوری خیلی زخم زدن خیرندیده ها

مگه دست منه خدا منو اینجوری آفریده 

که قربونش برم انگار بین بنده هاش فرق میزاره 

چرا بخاطر پوست باید آنقدر تحقیر شم و سرخورده بشم 

چی میشد مثلا منم سفید بودم پوستم ارثی بد نبود 

چرا پف چشم دارم چرا پول ندارم که به خودم برسم 

چند ماهه تو حسرت خرید موندم 

همین الان که دارم می‌نویسم بغضم ترکیده از فشار و دلتنگی

گلی منم سبزه ام و همسرم خیلی خیلی سفید. کل خانواده همسرم سفیدن و البته بسیار زیبا. دخترم مثل من سبز ...

دقیقا مثل منی ولی فرق من و شما اینا خانواده همسرم اصلا بچه منو خوب نگاه نمیکنن  و انگار دوسش ندارن

دقیقا مثل منی ولی فرق من و شما اینا خانواده همسرم اصلا بچه منو خوب نگاه نمیکنن و انگار دوسش ندارن

خودت و همسرت توی جمع دخترتونو خیلی تحویل بگیرید، ببوسید و مراقبش باشیو.  گاهی عکسشو استوری کنید. خانواده ها باید بدونن بچه برای ما هر طور باشه عزیزه.. اگر کسی چیزی گفت تذکر بده که جلوی بچه صحبتی از ظاهر نشه و بگو اگر بچه آسیب ببینه مقصرش شما هستید. به همسرت هم بسپار که حامی بچه باشه.... اگر خودت اعتماد به نفس داشته باشی و رنگ پوست رو یه نقص ندونی هیچ کس نمی تونه حرفی بزنه.. جوری رفتار کن که خودشون از داشتن پوست سفید پشیمون بشن😂

نه شوهرم میگفت دیدی چقد تعریف کرد اونم لجش گرفت گفت خوب بود میگفت سیاهی.ساکت موندن بهتره بخدا از کنا ...

حق داری عزیزم. آره سکوت بهتره

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
قربونت 😍😍😍😘😘😘

خدا نکنه❤️💐

وای چقدر ادم دوست داره، دور و برش رو تا ده روز خالی کنن و هیچ کی نباشه جز همسرش و مادرش.

من اتفاقا مامانم هی میگفت گرسنه س شیر نداری😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من اتفاقا مامانم هی میگفت گرسنه س شیر نداری😐

مامان من میگه قدیم همون لحظه اول شیر نمیدادن به بچه.  میگفتن باید یه کم بگذره،  شیر یه جورایی از صافی رد بشه.  یه جورایی اولش انگار یه ماده ای داره،  اون رفع بشه بعد شیر رو به بچه داد.  ولی الان میگن ازهمون بیمارستان شیر بده هم بچه عذاب میکشه هم مادر. 

میگفت تو این دوسه روز به بچه کره و بارهنگ و این چیزا میدادن هم سیر میشد میخوابید هم شکمش شست و شو داده میشد و مدفوع سالم دفع میکرد. 

ولی خب من تایید یا رد نمیکنم،  تجربه ی مادرهای قدیم بوده. ولی حداقل انقدر مادر و بچه عذاب نمیکشیدن سر شیر دادن و شیر خوردن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2810