سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 عنوان اونایی ک ظرفشویی پاکشوما دارن 169 بازدید | 22 پست بیان بگن راضی هستین فردا میخرم اگه خدا بخواد صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری 1403/07/24 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو_کمند82 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 616 من اسنوا دارم خیلی راضیم ولی تعریف پاکشوما رم زیاد شنیدم
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 9633 کلا بین برندهای ایرانی پاکشوما برند خوبیهلباسشوییشو اطرافیانم دارن راضی هستممنم خودم چند ماهه ظرفشویی مجیک گرفتم راضی امفقط قرص حتما حتما برند خوب استفاده کن همچنین جلا دهنده Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 من اسنوا دارم خیلی راضیم ولی تعریف پاکشوما رم زیاد شنیدم من رفتم بار اول فروشگاه فروشنده خانم بود گفت پاکشوما بگیر خوبه من هم گفتم بگیرم اول اسنوا خواستم فقط رنگ سفیدش رو داره صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 کلا بین برندهای ایرانی پاکشوما برند خوبیهلباسشوییشو اطرافیانم دارن راضی هستممنم خودم چند ماهه ظرفشوی ... ممنون از راهنماییت 🥰 صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 9633 ممنون از راهنماییت 🥰 قربونت برم عزیزمپیشاپیش مبارکه❤️ Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
soltani1234 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 843 اسنوا خیلی بهتزه من زیرووات دارم همون پلکشوما میزنه بخدا اصلا تمیزنمیکنه خیلی سروصدا دره
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 قربونت برم عزیزمپیشاپیش مبارکه❤️ زنده باشین صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
گیسو_کمند82 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 616 من رفتم بار اول فروشگاه فروشنده خانم بود گفت پاکشوما بگیر خوبه من هم گفتم بگیرم اول اسنوا خواستم فقط ... منم اسنوا سفید گرفتم اول تابستون
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 اسنوا خیلی بهتزه من زیرووات دارم همون پلکشوما میزنه بخدا اصلا تمیزنمیکنه خیلی سروصدا دره اتفاقا مشخصات زیروات رو خوندم عالی بود که فقط گرون در میومد برام صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 منم اسنوا سفید گرفتم اول تابستون مبارک باشه گلم صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
soltani1234 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 843 اتفاقا مشخصات زیروات رو خوندم عالی بود که فقط گرون در میومد برام بخدا من هم لباسشوسیگرفتم هم ظرفشوییپر سروصداس جلو مهمون روشنشنمیکنم میزارم برن بغد روشن میکنم مخصوصا لباسشوییش
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 اسنوا خیلی بهتزه من زیرووات دارم همون پلکشوما میزنه بخدا اصلا تمیزنمیکنه خیلی سروصدا دره قرص کلارو استفاده کن عالیه دی جی کالا داره صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
سهیلاگلزارم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31102 مرسی عزیزم واسه شماام پیشاپیش مبارک سلامت باشی صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری