2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه توش چرااامگه عضو انجمن اف بی آی بودن؟چه فازی بر میداشتن 😐😐😂

بخدا، تازه مامانمو زنگ زدن بیاد گفتن اینا چیه تو گوشیش

بعد اول گفتم باز نمیکنم گوشیو وصل کردن ب کامپیوتر درارن توش چیه 😒 مدرسه شاهد بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
بخدا، تازه مامانمو زنگ زدن بیاد گفتن اینا چیه تو گوشیشبعد اول گفتم باز نمیکنم گوشیو وصل کردن ب کامپی ...

😑🤮 

عقده ایا خوبه از دست همشون راحت شدیم 

- به من نگید مربااا من عسلم عسللل:/ 🗿
😑🤮 عقده ایا خوبه از دست همشون راحت شدیم

یادم افتاد حالم بد شد بعد این همه سال مرده شورشونو ببرن😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
یادم افتاد حالم بد شد بعد این همه سال مرده شورشونو ببرن😑

من کلاس هشتم همکلاسی های نمک به حرومم پدرم و درآوردن 

بیا خصوصی بهت بگم 

من کلاس هشتم همکلاسی های نمک به حرومم پدرم و درآوردن بیا خصوصی بهت بگم

از نسل سوخته بودنم بذار بگم

اول راهنمایی mp3 بردم مدرسه فقطم توش اهنگ میشه ریخت دیگه ازم گرفتن ببین بدترین اهنگام احسان خواجه امیری و علی لهراسبی بود نچ نچ میکردن سرشونو تکون میدادن که وای چه چیزایی گوش میدی🤣🤣 الان بچه هارو میبینما دلم میخواد برم دس بندازم دهن معاونمونو جر بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از نسل سوخته بودنم بذار بگماول راهنمایی mp3 بردم مدرسه فقطم توش اهنگ میشه ریخت دیگه ازم گرفتن ببین ب ...

مثل اون تیکه باب اسفنجی که رباط زد دهن آقای خرچنگو جر داد 🤣

یادش بخیر شلوار لی میپوشیدیم مث موش از این در و اون در باید میومدیم که یه وقت چش معاون بهمون نیوفته 

یه بارم مدیر مدرسه که خییییلیییییی سخت گیر بود کلاس ب کلاس میگشت ببینم کی سبیلاشو زده خدااا🤣🤣 رسید به من دس زد به سبیلام منم نوکشون در اومده بود خواست بلندم کنه ببره بیرون کلاس که معلمم که از قضا با اون مدیر رابطه خیلی خوبی داشت برگشت گفت خانم فلانی این از داش اموزای خوبمه اونم بیخیالم شد از همون موقع عاشق اون معلم شدم چون قبلا زیاد خوشم نمیومد ازش🤣🤣🤣

خانم مومیوند هر جا هستی دمت گرم😆

همه از اون مدیر مث سگ میترسیدیم

ما گوشی میبردیم میذاشتم تو کیسه فریزر بعدم با چسب پهن میچسبوندیم به زیر صندلی و نیمکت همیشه مجهز بودیم که اگه خواستن بگردن به فنا نریم...یادش بخیر اون موقع گوشی سونی اریکسون بادمجونی رنگ از این تاشوها داشتم چقدر دوستش داشتم و هنوزم هیچ گوشی نتوسته جایگاه اون رو تو دلم داشته باشه😆😍

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

اسی گرفتن ازت چیکار کردی؟بزار بگیرن چی میشه مثلا آنقدر از من گوشی گرفتن اخر سرم تعهد دادم ک اگه دوباره بیارم پرونده برام درست می‌کنن بردم بازم گرفتن ازم هیچ کاری هم نکردن همون روز تحویلم دادن انظباطم بیست دادن 😂😂😂

اسی گرفتن ازت چیکار کردی؟بزار بگیرن چی میشه مثلا آنقدر از من گوشی گرفتن اخر سرم تعهد دادم ک اگه دوبا ...

واییی داشت قلبم می آمد تو دهنم😂گذاشتم لای کاغد بعد گذاشتم زیر سطل زباله

مدرسم شاهده اگه میگرفتن میگفتن باز کن ببینیم توش چی داری😐🤌🤦‍♀️

به امید روزی ک تاپیک بزنم بالاخره دندون قبول شدم دانشگاه تهران🥲🍓🦷

واییی داشت قلبم می آمد تو دهنم😂گذاشتم لای کاغد بعد گذاشتم زیر سطل زبالهمدرسم شاهده اگه میگرفتن میگف ...

دهنشون سرویس برای ما نمونه دولتی بود فقط جیغ جیغ بیخود میکردن من حتی تعهدم دادم ولی هیچی نشد الانم دیپلم گرفتم اصلا مهم نیست حرص این چیزارو نخور😂😂😂