2777
2789
عنوان

کسایی که pco هستین بیاین لطفاااا

114 بازدید | 19 پست

سلام، اگه میخونین ممنون میشم از تجربه هاتون بگید

من وزنم نرمال و ۵۵ کیلوام با قد ۱۶۰ ، پریودام منظمه، ولی پلی کیستیک هستم، 

خیلی نگران بارداریم هستم چون فعلا شرایطش رو نداریم و از طرفی میترسم دیر بشه ، چون ۳ و نیم سال که ازدواج کردیم ،کسی هست پلی کیستیک بوده ولی زود باردار شده بدون دارو ؟ و اینکه شما اصلاح سبک انجام دادین ؟

چیزای خوشمزه توش منع شده که☹️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۶۰ کیلو بودم

پریود منظم

تخمک گذاری منظم

Pcos خفیف

دو سال طول کشید باردار بشم

اوایل دارو مصرف کردم

ولی چندماه قبل بارداری کلا دارو نداشتم

دلیل باردار نشدنم استرس بود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من سر دخترم قبلش کیست داشتم که با دارو درست شد و هورمون تیروئیدمم بدجوری خورده بود بهم بازم دارو تا درست شد باردار شدم

الان میخوام برای دومی اقدام کنم و پی کو هستم و هورمون های زنونم و تیروئیدم دوباره خورده بهم برای پنجشنبه وقت دکتر زنان دارم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
من ۶۰ کیلو بودمپریود منظمتخمک گذاری منظمPcos خفیفدو سال طول کشید باردار بشماوایل دارو مصرف کردمولی چ ...

این دوسال چقد سخت گذشته همش انتظار 

احتمالا وضعیت منم مث شماس منم خیلی استرس دارم 

البته هنو اقدام نکردم

این دوسال چقد سخت گذشته همش انتظار احتمالا وضعیت منم مث شماس منم خیلی استرس دارم البته هنو اقدام نکر ...

راستش من خیلی برام مهم نبود

یعنی قبل از اقدام با خودم کنار اومده بودم که ممکنه طول بکشه 

بعضی ماه‌ها واقعااااااا سخت بود

ان‌شاالله که شما زود باردار می‌شی، اینچیزا واقعا قابل پیش‌بینی نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2810