2777
2789

آقا من میخوام از الان شروع کنم به خوندن. بهم چه نصیحتی دارید ؟ من چقدر بخونم چجوری بخونم؟ و مهمتر از همه، چی بخونمممممم ؟ اون درسایی که خیلی مهمن و بعد ها و تو آزمون تخصص بیشتر به درد میخوره چی هستن ؟

اگه کسی پزشک باشه واقعا و تو سایت بگه ترور میشه 

بقیه هم اکثرا الکی میگن اونام ترور میشن 

خط قرمزه اینجا😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم الان سال دوممه دارم پزشکی میخونم ( هر کی میخواد ترور کنه بیاد جلو 🔪😂) 

از بین درس های تخصصی زیست و شیمی فوق العاده تاثیرگذار هستن مخصوصا زیست

نمی دونم شما الان داری چند ساعت درس میخونی ولی هر چقدر که هست ، آروم آروم زیادش کن مثلا روزی در حد 20 دقیقه تا جایی که دیگه عید بتونی روزی ۱۲ یا ۱۳ ساعت خالص درس بخونی 

من به شخصه خودم برای سه تا درس ریاضی و فیزیک و زیست بعد اینکه روی کتاب درسی و جزوه ی دبیر مسلط شدم ، از درسنامه و تست های خیلی سبز استفاده می‌کردم 

برای شیمی ولی مبتکران استاد بهمن بازرگانی رو میخوندم

اینقدر ادامه دادم تا درصد هام رسید به ۷۰  ؛ دیگه بعد از اون از آی کیو  برای هر ۴ تا تخصصی تست میزدم 

مم سال اصلی کنکورم ۱۴۰۰ بود ولی چون قبول نشدم موندم و ۱۴۰۲ کنکور دادم و شرط معدلم داشتیم برای همین تک تک درس هایی رو که تو امتحان خرداد کم گرفته بودم ترمیم کردم ( چون امسالم شرط معدل مهمه حتما در نظر بگیر نمراتت رو )

در مورد تخصص هم این چیزایی که داری برای کنکور میخونی کوچک نرین ربط و تاثیری نداره 

منابعش همون چیزایی هست که انشالله تو دانشگاه میخونی 

عزیزم من خودم الان سال دوممه دارم پزشکی میخونم ( هر کی میخواد ترور کنه بیاد جلو 🔪😂) از بین درس های ...

نه عزیز. من که کنکور قبول شدم. برای خود دانشگاه میگم. واسه درس خوندن برای پزشکی چی بخونم