2777
2789
گلی شما بارداری دختر و پسرت متفاوت بود یا شبیه؟؟

متفاوت عزیزم. سر پسرم صبحا تهوع داشتم سر دخترم غروب و شب. سر پسرم پوستم سبزه و تیره شده بود مخصوصا زیر بغل و گردنم ولی سر دخترم نه همه میگفتن خوشگل تر شدی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متفاوت عزیزم. سر پسرم صبحا تهوع داشتم سر دخترم غروب و شب. سر پسرم پوستم سبزه و تیره شده بود مخصوصا ز ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 🌷♥️

میخواستم با خودم مقایسه کنم 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
خب خداروشکر منم چند بار پفک خوردم هی میگن سبزه میشه

فدات گلم

نه نگران نباش 🌺🌺

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

2805
خدا حفظشون کنه عزیزم 🌷♥️میخواستم با خودم مقایسه کنم

عزیزدلم. خدا بچه های شما هم حفظ کنه براتون

شما هم یه پسر و یه دختر دارین؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
بچه اولم دختره ولی اینو نمیدونم چیه الان ۱۲ هفته ام

علائمت چجوریه؟ مثل سر دخترته؟

علائمت چجوریه؟ مثل سر دخترته؟

من سر دخترم نه چیزی هوس میکردم نه از چیزی بدم میومد 

سر اینم همینطورم اصلا ن چیزی هوس میکنم ن ویار دارم

فقط چن روزی میشه گاهی حالت تهوع خفیف میگرم و ول میکنه و از اول بارداری تا الان هر چن روز ی بار چن ساعتی سر درد می گیرم و خوب میشم 

ی کمم پوست دستام خشک شده همین کلا 

من سر دخترم نه چیزی هوس میکردم نه از چیزی بدم میومد سر اینم همینطورم اصلا ن چیزی هوس میکنم ن ویار دا ...

واقعا نمیشه تشخیص داد😅 ان تی چیزی نگفت؟

واقعا نمیشه تشخیص داد😅 ان تی چیزی نگفت؟

نرفتم شنبه نوبت دارم 

آره یکی میگه بارداری شبیه باشه جنسیت متفاوته

یکی میگه متفاوت باشه جنسیت متفاوته 

یکی میگه متفاوت جنسیت یکی 😂😂😂

همه مدلشو تو سایت دیدم