2777
2789
خدا حفظشون کنه عزیزم منم دختر تو راه دارم تمام امید و دلخوشیم شده البته پسرم دلیل زندگیمه اما دختر ی ...

خدا برات حفظشون کنه بسلامتی فارغ بشی عزیزم درسته درد زیاد داره اما لحظه ای ک گل قشنگت و میزارن رو سینه ات گریه میکنه با هیچی تو دنیا نمیشه عوضش کرد بخدا انقد لذت بخشه اون لحظه الهی قسمت همه چشم انتظار ها بشه 

به خودت اهمیت بدههر چقدم حالت خوب باشه ، بازم زائو نیاز داره استراحت کنهبه سلامتی زایمان کردی ، به خ ...

کسی رو ندارم ازم مراقبت کنه گلم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من سر پسرم اومدم خونه پاشدم همه کارامو‌کردم ولی سزارین دوره نقاهت داره

ولی یچیزی بگم زایمان اول با زایمان دوم یکی نیستا، من بعد از زایمان اولم دوست داشتم فقط بدوام اینور اونور انقدر سبک و راحت بودم ، ولی زایمان دوم تا یه هفته درد داشتم مثل درد زایمان ولی ضعیف تر میگرفت و ول میکرد خانمای با تجربه فامیل میگفتن طبیعیه فقط زایمان اول ادم راحته بعدی ها بدن ضعیف میشه

من فوش ندادم فوش میدی سوالکردم خودت میوفتی تو هچل من ک لش کردم بغل بخاری توام با دوتا بچه و کلی کار ...

غلط کردی مقابل من اسم سقط رو میاری.من ممکنه تو یکی رو زنده زنده خفه ات کنم تا دیگه از این دری وری ها نگی به کسی ولی دست به فرشته های خودم نمیزنم 

برو بیرون تا بدتر از اینا رو نشنیدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم خری ی اشتباهو دوبار انجام میده😂😂😂😂😂

اتفاقا من دوبار طبیعی زایمان کردم و بار دوم هیلی خیلی خیلی راحت تر از بار اول بود،فقط نیاز به ورزش و تمرین داره،و اینکه آگاه باشی از روند زایمان

خدا برات حفظشون کنه بسلامتی فارغ بشی عزیزم درسته درد زیاد داره اما لحظه ای ک گل قشنگت و میزارن رو سی ...

ممنون عزیزم همچنین ♥️♥️♥️

دقیقا 

وقتی برای اولین بار صدای گریه هاشو میشنوی و میبینی یه کوچولوی خوشمزه گذاشتن بغلت زیباترین حس دنیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
غلط کردی مقابل من اسم سقط رو میاری.من ممکنه تو یکی رو زنده زنده خفه ات کنم تا دیگه از این دری وری ها ...

مواظب باش فرشتهاتو اعصابت خورد بودنی نزنی چون دوتا بچه اعصاب میخواد تاکی میخوایید با ذهن پوسیده زندگی کنید

ولی یچیزی بگم زایمان اول با زایمان دوم یکی نیستا، من بعد از زایمان اولم دوست داشتم فقط بدوام اینور ا ...

یعنی سخت تر میشه درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی رو ندارم ازم مراقبت کنه گلم

انشالله زایمان راحتی داشته باشی

روغن زرد بخور ، خرما بخور ، تخم مرغ محلی

اگه مشکل مالی نداری ، با یکی هماهنگ کن تا ده روز هر روز برات حلوای زائو و کاچی و این چیزا بپزه بیاره برات

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
عزیزم همه که مشکلشون پول نیس من کسیو ندارم از من و پسر دوساله ام مراقبت کنه💔

اتفاقا زایمان طبیعی تو بیمارستان خصوصی هم قیمت سزارینه،اگه اتاق vip باشه حتی بیشتره،چرا فکر می کنین هر کسی طبیعی زایمان می کنه به خاطر پولشه

اتفاقا دکترا خیلی دویت دادن راحت بیان طرف رو سزارین کنن و برن،چون سختیای زایمان طبیعی رو نداره

2810