2777
2789
عنوان

مامانا سایت بیاید دخترم از مهد می‌ترسه خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 131 پست
بخدا همینا بود.چیزی به ذهنم نمی‌رسه.خودشم تا جایی که تونستم از زبونش کشیدم همینا بوده.نمدونم دیگه😭

ببخشید که این رو میگم 

اما خواهرانه میگم 

شما هنوز حس بچه رو نمیدونی، ی بار میگی حسادت، ی بار میگی استرس خب اینا خیای متفاوته 

اگر میخوایی مشکل بچه حل بشه باید قدم به قدم جلو بری

الان میدونی بچه ت مهد نمیخواد بره و میدونی روحیه خاصی داره

ایا روحیه مدیریتی داره یا کنترلگر؟ 

حس منفی بچه چیه؟ 

شما میتونی مثلا با بچه بازی کنی و بازی اینطوری باشه شما بچه هستی و میری مهد کودک، از مهد کودک ناراحت برمیگردی و حالا با هم دیگه حدس می‌زنید که ممکنه چه اتفاقی توو مهد بیوفته که آدم ناراحت بشه، اونوخ توو جوابای بچه دقت کن چون تجربه خودش از مهد رو میگه

یا مثلا اسباب بازی‌ حیوانات رو براش بیارین، دارید در نقش حیوانات بازی میکنید، بچه شیر میره مهد و اتفاقای توو مهد رو از زبون بچه بشنوین 

عجیبه خب ی هفته بدون دردسر رفتنش.الان میگم زوریه و باید بری چند روزه می‌ره ولی از شب استرسش شروع میش ...

نگو زوریه 

بهش حق انتخاب بده 

یه جایی که بدش میاد رو بگو و پیش دبستانی رو 

بگو بین این دو یکیو انتخاب کن که بریم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم دختر غد یک دنده هست و خودش مالک میدونه و چون میدونه اونجا تابع مقررات بدش میاد  از اونجا

ما بچهایی داشتیم که مادره میومد میگف مریی اذیت میکنه حتما

ولی در واقع مشکل اصلی پدز مادرن ک بد تربیت کردن و مالکیت قوی دادن یکم روی خودتون و جو خونه و تربیتتون کار کنید

اللهمالعجل الولیک الفرج

عزیرم دختر غد یک دنده هست و خودش مالک میدونه و چون میدونه اونجا تابع مقررات بدش

ما بچهایی داشتیم که مادره میومد میگف مریی اذیت میکنه حتما

ولی در واقع مشکل اصلی پدز مادرن ک بد تربیت کردن و مالکیت قوی دادن 

اللهمالعجل الولیک الفرج
فردا خودتم باهاش برو و بهش اطمینان بدن که اونجایی تا کلاسش تموم بشه

خودم که رفتم ولی ی قدم از کنارم رچدور نمیشه.بهش قول دادم تو سالنم حتی از در نگاهت نمیکنم ولی فایده ندارد.بخاطر همینم مدیرشون گفت برو و بذارش.سختمه وقتی میذارمش انقد جیغ میزنم و بزور من میرم جلو بچه ها.😭

میشه برا بچم دعا کنی....
خودم که رفتم ولی ی قدم از کنارم رچدور نمیشه.بهش قول دادم تو سالنم حتی از در نگاهت نمیکنم ولی فایده ن ...

خب اون مدیر اونجا چیکارست ؟

اونا باید بلد باشن چطوری جذب کلاسش کنن

شما باید فعلا اونجا باشی تا عادت کنه 

همینکه یکدفعه ولش کردی اینطور شده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
روانشناس گفت به زور ببر .هر چقد هم گریه کنه.امروز براش جایزه بردم دانش.ولی بازم دلش به رفتن نیست.واق ...

میتونی شبا موقع خواب باهاش راجب اتفاقات خوبی که قرار فردا تو مهد بیفته حرف بزنی مثلا فردا شعر می‌خونی این بازی رو کن فلان میوه رو می‌ذارم ببری 

آداب دوستی کردن رو بهش یاد بده با قصه اینکه رییس بودن همیشه جواب نیس تو گوگل هست سرچ کنی 

شاید کمی بهتر بشه

منم پسرمو از زیر یکسال پیش مادرم و مادر شوهرم میذاشتم خودم دانشگاه میرفتم کشیک داشتم و و و...

ولی پسرم سه سال و چند ماهش بود مهد گذاشتم، دیدم استرس میگیره دوست نداره، دیگگگه نبردم.

به توصیه روانشناس یک سال گذاشتم بگذره استرسش بره. الان تاااازه می‌خوام دوباره ببرم و اینبار طی مدت طولانی تری حداش کنم از خودم

عزیرم دختر غد یک دنده هست و خودش مالک میدونه و چون میدونه اونجا تابع مقررات بدش میاد از اونجاما بچه ...

شوهرم و خانواده از بچگی بالا میبردنش خیلی.ولی لوسش نکردیم.بعضی چیزا رو هم که لج می‌کنه بازم بحرفش نمی‌کنیم.الان واقعا مظلوم شده انگار خیلی تو اذیته.ولی من میبرمش و گفتم واجبه.ولی دلم کبابه

میشه برا بچم دعا کنی....

من مهد بودم یه روز یه بچه جدید اومد که خیلی لوس بود

یه پسره چیزی پرت کرد بهش اینم گریه

مربی گفت کی بود اوناهم به من اشاره کردن درصورتی که من مظلوم ترین بچه بودم و آزارم به کسی نمیرسید

مربی هم فقط گفت کار بدیه و نکن و این حرفا با لحن خوب

ولی من بهم برخورده بود رفتم خونه به مامانم گفتم من دیگه نمیرم

مامانم گفت باشه فرداش که سرویس اومد بابام رفت گفت دیگه نمیاد 

دارم‌فکر میکنم اگه مامانم به زور منو میفرستاد چقدر اذیت میشدم

2810