2777
2789
عنوان

مامانا سایت بیاید دخترم از مهد می‌ترسه خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 131 پست
نظر شما هم درسته ولی از طرفی سال بعد یک سال بزرگ تر میشه، شاید بهتر بتونه خودش رو وفق بده، نمیدونم ش ...

سال دیگه وضعیت بدتر میشه چون محیط مدرسه خشک هست و تعداد بچه ها بیشتره ،اگه الان به نظم و قانون و بچه ها عادت نکنه سال دیگه بدتر میشه و اذیت میشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر شما هم درسته ولی از طرفی سال بعد یک سال بزرگ تر میشه، شاید بهتر بتونه خودش رو وفق بده، نمیدونم ش ...

به نظر من هم بچه ها هرساله تولدشون واقعا یهو رفتارشون عوض میشه انگار خیلی بیشتر ازقبل میفهمن

توو ی جمع تخصصی (نی نی سایت نبود) ی مادری گفت بچه من هیچ وخ مهد ناهارش رو نمیخوره، خیییلی دنبال این مشکل بود، تهش معلوم شد بچه فک میکنه اگر ناهار نخوره میتونه بیشتر بازی کنه، بچه درکی از این نداشت که مثلا نیم ساعت زمان ناهاره و حتی اگر ناهارش رو نخوره، باز نیم ساعت رو باید توو اتاق غذاخوری مهد باشه و نمیتونه بازی کنه، با این تصور که اگر ناهار نخوره میتونه بیشتر بازی کنه، غذاش رو می‌آورد خونه... 

مامانش هزارتا احتمال میداد، اما تهش خوش بچه گفت چون میخوام بیشتر بازی کنم ناهار نمی‌خورم 

پارسال کلاس ژیمناستیک بردمش ولی فقط سه جلسه رفت.دعواش هم نکردن می‌دونم.حس میکنم همین خجالتی بودن و ح ...

کاش با یه روانشناس مشورت کنی 

سه یا چهار ساله نیست بگیم می‌ترسه یا فوبیا دوری داره 

پیش دبستانیه و برای کلاس اول صد درصد به مشکل میخوره 

سال دیگه وضعیت بدتر میشه چون محیط مدرسه خشک هست و تعداد بچه ها بیشتره ،اگه الان به نظم و قانون و بچه ...

درسته 

استارتر جان گرچه سخته ولی به گریه های دخترکت خیلی توجه نشون نده، به نفع خودشه 

امیدوارم زودی عادت کنه 

فک نمیکنم ماجرا این باشه، چون بچه ها هرچقدر هم حسادت کنن، بازی میکنن چون بازی تنها راه برقراری ارتبا ...

بخدا همینا بود.چیزی به ذهنم نمی‌رسه.خودشم تا جایی که تونستم از زبونش کشیدم همینا بوده.نمدونم دیگه😭

میشه برا بچم دعا کنی....
به نظر من هم بچه ها هرساله تولدشون واقعا یهو رفتارشون عوض میشه انگار خیلی بیشتر ازقبل میفهمن

شاید این طور باشه عزیزم، درمورد بعضی از بچه ها درسته صحبتتون 

اما از طرفی ممکنه سال آینده هم دچار مشکل بشن 

شاید از حالا یه تمرینی براش باشه و عادت کنه 

ولی کلا مهد رفتن واجب نیست به عقیده من 

درسته استارتر جان گرچه سخته ولی به گریه های دخترکت خیلی توجه نشون نده، به نفع خودشه امیدوارم زودی عا ...

عجیبه خب ی هفته بدون دردسر رفتنش.

الان میگم زوریه و باید بری چند روزه می‌ره ولی از شب استرسش شروع میشه و فردا هم التماس و گره

میشه برا بچم دعا کنی....
عجیبه خب ی هفته بدون دردسر رفتنش.الان میگم زوریه و باید بری چند روزه می‌ره ولی از شب استرسش شروع میش ...

فردا خودتم باهاش برو و بهش اطمینان بدن که اونجایی تا کلاسش تموم بشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
کاش با یه روانشناس مشورت کنی سه یا چهار ساله نیست بگیم می‌ترسه یا فوبیا دوری داره پیش دبستانیه و برا ...

روانشناس گفت به زور ببر .هر چقد هم گریه کنه.

امروز براش جایزه بردم دانش.ولی بازم دلش به رفتن نیست.

واقعا میترسم این حجم از اضطراب به بچم آسیب بزنه

میشه برا بچم دعا کنی....
2810