2777
2789
عنوان

مامانا سایت بیاید دخترم از مهد می‌ترسه خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 131 پست
میشه توضیح بدید چطور بودی؟چی اذیتت میکرد؟من میگم نبرمش این حجم از استرس برا بچم خوب نیست.ولی میگن بب ...

مدرسه شو عوض کن شاید با دوستاش اختلاف داره یایکی اذیتش میکنع از زیر زبونش بکش ببین جریان چیه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

عزیزم مهد رفتن واجبه واقعا؟ مثلا فکر میکنم به جای مهد یه کلاس دیگه بفرستینش

بچه اش پیش دبستانیه

امسال لی لی به لالاش بذاره سال دیگه کلاس اول میخواد چیکار کنه ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مهد رفتن واجبه واقعا؟ مثلا فکر میکنم به جای مهد یه کلاس دیگه بفرستینش

بچه اش پیش دبستانیه

امسال لی لی به لالاش بذاره سال دیگه کلاس اول میخواد چیکار کنه ؟

اگر کاربر ها حمله نمیکنن بهم تمام این مشکلات به خاطر تک فرزندی هست زمان ما کی اینطور مسائل بود به نظرم اگر از مهد و برخورد پرسنل  فرهنگ بچه های مهد خیالت راحته بذار بره تا یکم اجتماعی بشه من پسرم مدرسش میرم یک پسر کلاس اولی هست یکسره مادرش کنارش هست تو حیاط  و نمیره سر کلاس فکر کنم چیزی هم از درس متوجه نشده مادر گرفتار شده اونم تک فرزند هست 

منم خیلی وابسته بودم بشدتت یادمه تو مهدکودک گریه میکردم 

مربی ها به زور من رو می‌بردند 

خیلی هم مربی ها مهربون بودند اماکن خجالتی بودم حتی دو هفته مادرم تو حیاط از پنجره نگاهم میکرد 

تا وقتی مامانم دم پنجره کلاس رو تماشا میکرد من خوب بودم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

به نظرم پیش دبستانی برای اشنایی با شرایط مدرسه کافیه ، واقعا لازم نبود اون حجم از استرس صبح زود بیدا ...

آخه امسال پیش دبستانی واجبه.

بعدشم آموزش برای من مهم نیست چون ذهنش خیلی قویه.همین الانش از لحاظ آموزش از بچه های مهد بهتره.مشکلم روابطشه و استرسی که در جمع غریبه داره😭

میشه برا بچم دعا کنی....
آخه امسال پیش دبستانی واجبه.بعدشم آموزش برای من مهم نیست چون ذهنش خیلی قویه.همین الانش از لحاظ آموزش ...

شما تا یه مدت باید بری بیرون بشینی و کم‌کم دور بشی ازش 

یکدفعه بردی گذاشتی پیش دبستانی و دیگه نرفتی ؟

اصلا همین باعث اضطرابش شده 

الهی دلم گرفتکاش نبری اسیبچه چقد استرس دارهنمیشه نبری فردا؟

بخدا دلم میخواد نبرمش انقد که التماس می‌کنه و گریه.ولی نبرمش میگمن دیگه می‌فهمه واجب نیست هر روز و بیشتر اذیت می‌کنه.بخدا دلم کبابه 😭

میشه برا بچم دعا کنی....
بچه پیش دبستانی باید بره البته بخاطر اضطرابش باید تحت نظر روانشناس باشه

اره میفهمم بالاخره باید بره مدرسه اینجوری نمیشه ولی اول برن روانشناس ببینن از چیه

اگه همینجوری ب زور و باگریه ببرنش بدتر زده میشه از مهد و مدرسه خب

خستم .
منم خیلی وابسته بودم بشدتت یادمه تو مهدکودک گریه میکردم مربی ها به زور من رو می‌بردند خیلی هم مربی ه ...

بعد چطور خوب شدی؟کلاس اول رفتی؟

میشه برا بچم دعا کنی....
اره میفهمم بالاخره باید بره مدرسه اینجوری نمیشه ولی اول برن روانشناس ببینن از چیهاگه همینجوری ب زور ...

اره دقیقا ولی اینکه به حرفش گوش بده و نذاره بره چاره ی کار نیست 

بخدا دلم میخواد نبرمش انقد که التماس می‌کنه و گریه.ولی نبرمش میگمن دیگه می‌فهمه واجب نیست هر روز و ب ...

منم ناراحت شدم🥺🥺🥺ببرش روانشناس حتما ، اگ بااین اضطراب بزرگ بشه نابود میشه

یا بپرس ببین دوستاش اذیتش نمیکنن

یا با مربی ها چجوریه رفتارش

خستم .
2810