2777
2789
عنوان

مامانا سایت بیاید دخترم از مهد می‌ترسه خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 131 پست
شاید یه مشکلی پیش اومده که نمیخواد باهاش روبه رو بشه منم یه مدت با یه پسره ای تو مهد بحثم شد یه چیزی ...

این عجیبه ی هفته بدون گریه با شوق رفت.

آخه رفتم نشستم چند روز دیدم بچه ها که جیغ میزنن این ساکته.تو خونه هم می‌گفت بچه ها جیغ میزنم.

فکر میکنم حسودی می‌کنه به شور و سروصدای بچه ها و شاید خجالتیه و نمیتونه مثل اونا باشه دوست ندارم بره.

البته حوصلشم گاهی سر میره

میشه برا بچم دعا کنی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه توضیح بدید چطور بودی؟چی اذیتت میکرد؟من میگم نبرمش این حجم از استرس برا بچم خوب نیست.ولی میگن بب ...

به نظرم پیش دبستانی برای اشنایی با شرایط مدرسه کافیه ، واقعا لازم نبود اون حجم از استرس صبح زود بیدار شدن و مهد رغتن و تذس از مربی ها و … رو تو اون سن تجربه کنم ، ضمن اینکه هیچ ربطی هم نداره به اینکه مهد فلانه و بمانه دوست صمیمی من پزشکه و خیلی هم ادم موفقیه اما اصلا مهد نرفته از من هم ارامشش بیشتره اما من از همون بچگی سر مهد رفتن استرسی شدم چقد گریه میکردم سال هایی که بچه بودم و باید بچگی میکردم خوابمو میگرفتم تو خونه بازی میکردم و برنامه کودک میدیدم رفتم مهد حتی یکی دو بار بی دلیل از مربی مهد دعوا خوردم که هنوز بعد ۲۴ سال یادمه ، یه بار مهدمون مختلط بود یه پسر بچه هم سن خودم خودشو یواشکی مربی بهم نزدیک میکرد و من تو ذهنم واسه همیشه مونده و یه عذاب و استرس دایمی شده واقعا نمیخوام برگردم به اون سال ها ، به نظرم اگه خیلی رو روابط اجتماعیش حساسی یا شرایط خونه گذاشتن نداری حداقل فقط دو روز در هفته ببرش مهد نه بیشتر که استرس و عذاب بشه ، یا هغته ای یک بار از این همایش های نقاشی و گواش و اب بازی و کف پارتی داخل  این خانه بازی ها ببرش هم بهش خوش میگذره هم تو اجتماعه هم روانش داغون نمیشه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

من هر موقع دخترم میگفت میشه نرم میگفتم باشه و باهم میخوابیدیم مجبوری بزور بفرستیش؟

بهش میگفتم باشه وقتی بری کلاس اول دیگه دلبخواهی نیست الان اوله و میدونه حتما باید بره 

خب بزور نفرستش گناه داره حالا فکر کردی دانشمند هم بشه چی میشه جز اینکه تو جامعه درکش بالاتر بشه و بیشتر اذیت بشه چیزی نداره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بجای مهد میتونی کلاسایی که دوست داره ببری نقاشی ورزش شاید واقعا محیطش آزار دهنده براش

پارسال کلاس ژیمناستیک بردمش ولی فقط سه جلسه رفت.دعواش هم نکردن می‌دونم.حس میکنم همین خجالتی بودن و حسادت به سر و صدای بچه هاست.

میشه برا بچم دعا کنی....
به نظرم پیش دبستانی برای اشنایی با شرایط مدرسه کافیه ، واقعا لازم نبود اون حجم از استرس صبح زود بیدا ...

باهات موافقم بجه ای که نخواد بره نباید بزور فرستادش 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم اصلا به زور نبرشبچه گناه دارهاینکه جذب مهد نمیشه ایراد اون مهد نیست نه بچه ی شماباید مربیا بتو ...

اره دقیقا باید مربی مهارت جذب بچه به اون محیط رو داشته باشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
پیش دبستانیه.مهد روانشناس نداره

خب پیش دبستانی واجبه باید بره وگرنه سال بعد اذیت میشه 

پیش دبستانی پسر من روانشناس داره و این مشکلات رو رفع می‌کنه 

باید مهد روانشناختی ثبت نامش میکردی برای پیش 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

پسر منم گریه کرد نبردمش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

2810