2777
2789
عنوان

مامانا سایت بیاید دخترم از مهد می‌ترسه خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 131 پست

خواهرزاده منم عین دختر شما بود

کلیی لاغر شد اون سال

همش استرس داشت

حتی شب ادراری پیدا کرد 

دلیل اصلیشم این بود ک دوست نمیتونس پیدا کنه

میومد الکی الکی میگف با فلان کس ها دوست شدم اینجوری کردیم اونجوری کردیم

واای خدا یادم میوفته ناراحت میشم

کلاس اولم یکم اذیت ولی بهتر شده بود

الان دومه خیلی خوب عادت کرده 

میدنی آبجیم چیکار کرد؟؟

مشاور اینام خیلی بردش ولی فایده نداشت

آبجیم با چندتا از مادر همکلاسی هاش دوست شد

بچه هاشونم باهم دوست شدن

حتی بعد تایم مدرسه قرار میزاره باهم میرن پارک اینا بچه ها باهم بازی میکنن بهم نزدیک میشن

آبجیم خودش براش دوست پیدا کرد 

شمام باید همینکارو بکنین الان اگه مریضم باشه ب خاطر دوستاش میگ باید برم

تنها راهش همینه 

مربیش میگه ۱۵سال سابقه کار دارم.تا وقتی برای بیای و باشی همینه.باید بذارید و بری کم کم خوب میشه.میگه ...

مربیش اشتباه میکنه مهدش رو عوض کن

منم یه پهد دخترمو بردم همینطور مربی میخواست بزور بچرو ازم جدا کنه بچمم التماس که نمیرم منم رهاش کردم

یه مدت بعد بردمش یه کلاس کودک یک ساعته که چهار چلسه اول مادر و کودک باهم بودن جلسات بعد کودک جدا میشد و به مرور زمانش زیادتر میشد 

کلا مشکل دخترم بدون هیچ اضطراب و فشاری حل شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرزاده منم عین دختر شما بودکلیی لاغر شد اون سالهمش استرس داشتحتی شب ادراری پیدا کرد دلیل اصلیشم ا ...

اره اینم یه راه حله که با یکی از بچهای کلاس خارج فضای کلاس دوست بشه و رفت و امد داشته باشه و با اون بره مهد و بیاد 

ولی اینکه استرس و ترس بچرو نادیده بگیری و بزوووور بدون اینکه ذره ای دلش بخواد میفرستیش بدترین کاره

اصلا بالفرض یه سال دیرتر بره مدرسه یا سال اول مدرسه رو تو خونه درس بخونه

آسمون به زمین میاد؟؟؟

رفتم پیش روانشناس.گفت بزور ببرش هر چقدر هم گریه کرد

چه روانشناس بی سوادی! 

واقعا نمیفهمه رو روان بچه تاثیر میذاره؟ 

یه مدت نبرش پیگیر دلیلش باش که چرا خوشش نمیاد از مهد

شاید کسی بهش چیزی گفته

نمیتونه دوست پیدا کنه و... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چه روانشناس بی سوادی! واقعا نمیفهمه رو روان بچه تاثیر میذاره؟ یه مدت نبرش پیگیر دلیلش باش که چرا خوش ...

واقعا بنظرم روان شناسی قدیما اینطوری بوده یه چیزی میگن عمه تراپی؟😂

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

باید براش دوست پیدا کنی.. خواهرمنم همین بود نمیرفت مامانمم معلم بود نمیتونست هرروز بره بشینه تا این بره یکسره گریه و جیغ که نمیرم یه چند بار بابام بردش بایه دختره دوستش کرد خوراکی گرفت یواشکی داده بود به دختره که بهش بده... دیگه از خارج از مدرسه هم با دوستش قرار پارک و بیرون گذاشتیم یه چندبارم آوردیم خونمون باهم بازی کردن دیگه خواهرم علاقه مند شد

رفتم پیش روانشناس.گفت بزور ببرش هر چقدر هم گریه کرد

خب اون دری وری گفته متاسفانه

سواد درست نداشته..‌.

بچه توی ذهنش این هستش ک شما میذارید اونجا

دیگ نمیرید دنبالش

اگررررر البته از روز اول اینطوری ناراحت بوده

بچه ها اندازه ما از مسائل درک ندارن

اگر یکی دو روزی شاد و با خوشحالی رفتع

حالا میگه نمیرم

داستان چیز دیگه ست با مربی یا بچه ها به مشکل خورده

❌️ اضطراب جدایی هم فقط توی این تشکیل نمیشه ک ما کارمند باشیم بچه رو بسپاریم کسی

با یه خطای کوچیک میتونه درست بشه

در نهایت پیش یکی دیگ ببریدش❤️❤️❤️

به زور نمیشه متوسل شد اصلاااا

ببینید روانشناس های کودک دیگ چی میگن

پیش دبستانیه.مهد روانشناس نداره

اجباری نیست اگر خیلی اذیتم نبر.

مدرسه فرق می‌کنه بزرگتر هم میشه..نیمه اولی یا دومی بچتون

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

عزیزم پسر جاریم هم دقیقا همین مشکل رو داش هر ترفندی بگی اجرا کردین از کتک گرفته تاااااا کادو توی مهد و بردن گوشی با خودش نرف ک نرف اخرش بردیم پیش ی روانشناس خوب خوب شده الان دیگه خودش تنهایی میره و میاد ب نظرم ببرش پیش ی روانشناس

ترست چی بود؟

وابستگی زیاد به مادرم داشتم دلم نمی‌خواست جدا بشم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود