2777
2789
عنوان

مامانا سایت بیاید دخترم از مهد می‌ترسه خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 131 پست
فردا خودتم باهاش برو و از مربی هاش راهکار بگیر

مربیش میگه ۱۵سال سابقه کار دارم.تا وقتی برای بیای و باشی همینه.باید بذارید و بری کم کم خوب میشه.میگه بودن که سه ماه بوده بچه هنوز عادت نکرده

میشه برا بچم دعا کنی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مربیش میگه ۱۵سال سابقه کار دارم.تا وقتی برای بیای و باشی همینه.باید بذارید و بری کم کم خوب میشه.میگه ...

خب شما باید کم کم تایم حضورت رو کم کنی 

مثلا چندروز تمام وقت بمون 

بعدش مثلا نیم ساعت بمون و بگو میرم کار دارم برمیگردم و نیم ساعت دیگه برگرد 

فرداش برو یکساعت دیگه برگرد 

هی اینطور کن تا عادت کنه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
خب شما باید کم کم تایم حضورت رو کم کنی مثلا چندروز تمام وقت بمون بعدش مثلا نیم ساعت بمون و بگو میرم ...

اینو هم امتحان کردم.پارسال دوهفته رفتم فایده گفتم واجب نیست بیخیال.اما امسال پیش دبستانی امسال هم همون ترس و استرس رو داره

میشه برا بچم دعا کنی....

دخترمنم دقیقا همینه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
این عجیبه ی هفته بدون گریه با شوق رفت.آخه رفتم نشستم چند روز دیدم بچه ها که جیغ میزنن این ساکته.تو خ ...

منم اولش با شوق رفت بعداضطراباش شروع شد میگفت نمیرم 

همش پرس و جو کردم ببینم چی شده.یبار یکم دیر سراغش رفتم ترسیده بود از اون روز اینجور شد.بعد ک معلمش یلحظه تنهاشون گذاشت وحشت کرده بود هی میپرسید کجا رفت

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اضطراب جدایی نداره.بیشتر وقتا با من نبوده خونه فامیل راحت وایمیستاده.الان خیلی وابسته شده بخاطر این ...

بعضی بچه ها نمیگن خاله هوشون دعوا میکنن یا تهدید یا ممکن یه بچه دیگه رو دعوا کرده باشن بچه شما ترسیده باشه 

یا یکار کرده از دید خودش اشتباه و فک میکنه اگر کسی بفهمه چقدر بده پس نمیتواد بره تو غالب داستان بگید بچه بودید اینجوری شده بود بعد بگی تو جای من بودی چکار میکردی ببین چی میگه یا بگو بابا بد اخلاق میشه چجوری میشه مامان چجوری ؟مامان بزرگ چجوری؟بعد خاله مهد چجوری ؟ و ..

2810