بهارخانوم،مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1119 عنوان کسی ساکن کوی امیرخیز در تبریز هست 111 بازدید | 17 پست کوی امیر خیز در خیابان شمس تبریزی در مورد اون محله سوال دارم 1403/07/24 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 سخت پیدا میشه دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 چرا؟ سایت به این بزرگی همه نمیبینن که تاپیکوحالا چیکار داری ما نزدیکیم به شمس تبریزی دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بهارخانوم،مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1119 سایت به این بزرگی همه نمیبینن که تاپیکوحالا چیکار داری ما نزدیکیم به شمس تبریزی اونجا یه آقایی رو معرفی کردن برای ریختن ترس ولی نمیدونم کجاش هست دقیقا
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 اونجا یه آقایی رو معرفی کردن برای ریختن ترس ولی نمیدونم کجاش هست دقیقا نمیشناسممیتونی از خودش بپرسی کجاشه یا بری اون حوالی از مردم سوال کنی نشون بدن بهت دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 اونجا یه آقایی رو معرفی کردن برای ریختن ترس ولی نمیدونم کجاش هست دقیقا یه خانومی من میشناسم تو ایده لو قبلا حضوری بود الان تلفنی۲۰۰ میگیره دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بهارخانوم،مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1119 نمیشناسممیتونی از خودش بپرسی کجاشه یا بری اون حوالی از مردم سوال کنی نشون بدن بهت اونیکه معرفی کرده بود اینستا بود که پیجشو حذف کردهمیگفت اونجا یه آقایی هست که برای ریختن ترس کارش خوبه و اهل پول گرفتن نیست باید سه روز براش غذا ببری فقط
بهارخانوم،مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1119 یه خانومی من میشناسم تو ایده لو قبلا حضوری بود الان تلفنی۲۰۰ میگیره همون شائولین؟کارش خوبه ؟
aramesh1401 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 5803 همون شائولین؟کارش خوبه ؟ چرا پیش بندچی نمیبری ؟ همون محمدو میگم تو گجیل
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 همون شائولین؟کارش خوبه ؟ آره خوبه دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بهارخانوم،مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1119 چرا پیش بندچی نمیبری ؟ همون محمدو میگم تو گجیل نمیشناسم که دقیق کجاهست
بهارخانوم،مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1119 آره خوبه یه بار ایده لو پیش یه پیرمرد رفتم چقدر هم نوبت داشت ظهر رسیدم اونجا وتا شب توی صف بودمولی تاثیری ندیدم
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 3934 یه بار ایده لو پیش یه پیرمرد رفتم چقدر هم نوبت داشت ظهر رسیدم اونجا وتا شب توی صف بودمولی تاثیری ندی ... کجاش بود؟این خانومه دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بهارخانوم،مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1119 کجاش بود؟این خانومه دقیق یادم نیست از این و اون پرسیدم رفتم