2777
2789
عنوان

رژیم پسر دار شدن

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیز من یک دختر گل دارم که از خدا بابت این نعمت زیبا تشکر و شکر میکنم و قصد بارداری دارم اگر قسمت باشه میخوتم بچه ی دوم پسر باشه و از این نعمت خدا داشته باشیم اگه کسی راهی و رژیم یا هر چی که تاثیر داره که کمک میکنه لطفا راهنمایی کنین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من س تا پسر دارم هیچ رژیمی هم نگرفتم ....یکیش خاست خدا بود ...اون دوتا هم تنها کاری ک کردم یه روز قبل تخمک گذاری رابطه داشتم تا یه روز بعدش 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
من س تا پسر دارم هیچ رژیمی هم نگرفتم ....یکیش خاست خدا بود ...اون دوتا هم تنها کاری ک کردم یه روز قب ...

خواهر خودم هم سه تا پسر داره بدون رژیم و یکی از خواهرم چهار تا دختر داره اون هم رژیم خاصی نداشته

خواهر خودم هم سه تا پسر داره بدون رژیم و یکی از خواهرم چهار تا دختر داره اون هم رژیم خاصی نداشته

بله دوستم منم س تا دارم یکیش تو راه دعا کن تو این یکی دو روزه دنیا بیاد برات دعا میکنم عزیزم .....یکیش خاست خدا بود دوتا دیگ رو کار خاصی نکردم فقط یه روز قبل تخمک گذاری و روز تخمک گذاری رابطع داشتم و یه روزم بعد تخمک گذاری ....ولی بازم دست خداست امیدوارم اونی ک دلت میخاد بشه ✨️✨️🌺🌺💞

بله دوستم منم س تا دارم یکیش تو راه دعا کن تو این یکی دو روزه دنیا بیاد برات دعا میکنم عزیزم .....یک ...

انشاالله که به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم آروزی سلامتی دارم براتون برا ما هم دعا کن عزیزم🌺 

انشاالله که به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم آروزی سلامتی دارم براتون برا ما هم دعا کن عزیزم🌺

💞💞💞🌺🙏

برای بدست آوردن روز تخمک گذاری از چه روشی استفاده کردی

من پریودیم نامنظم بود کیتم استفاده کردم ولی جالب نبود  چون دورهام معمولا بیست و هشت روز تا سی روز بود از روز سیزده تا پونزده را ب طه داشتم گاهی هرشیش ساعت یکبار گاهی هم دوازده ساعتی یکبار