2777
2789
عنوان

کیا مثل منن بیاید بگید چیکار کنیم

89 بازدید | 5 پست

خیلی کینه ای امم....

اصلا هم فرق نداره طرف مقابلم کیه 

ی زنگ زدم ب دوست پسرم گعتم میتونی منو فلان جا برسونی گف ماشین بردم کارواش ی نیم ساعت دیگ میتونم بیام 

گفتم ن دیر میشه 

بعد ی بار جوری سد ک من برسونمش کینه ب دل گرفتم اصلا زبونم نمیچرخید ک بگم بیا برسونمت

یا مثلا مادرم برام ی مناسبت چیزی نگرف کینه ب دل گرفتم اصلا نمیتونستم براس مثلا روز مادر چیزی بخرم 

کینه شتری هااااا حتی کوچکترین چیزا ....اهل انتقام نیستم اما هر قدم مثبتی بخام برای اون فرد بردارم یاد رفتارش میفتم و نمیکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین خوبه والا شما ها همیشه عزیزیت پیش همه

خیلی هم خوب نیس من الان با مادرم یکم بگو مگو داشتیم بعد مثلا میخام برم ببینم مسکلش چیه اگ حال روحیش توب نیس کمکش کنم 

ولی دوسال پیش یادمه ی سب خیلی حالم بد بود رفتم حرف بزنم باهاس خالی سمی ربع حرف زدیم پاشد رف رسما حس اضافی بودن کردم 

ی بارم کلی پیام دادمش ک اره من حالم خوب سر ی موضوعی و... براش اهمیت نداشت اصلا 

الان اینجوری ام من براش مهم نیستم چرا اون برام مهم باسه ی هفته دارم با خودم کلنجار میرم اما نمیتونم ! 

ولی عوضش مثلا با داداسم رابطم خیلییی خوبه هیچ بدی تو عمرم ندیدم ازش هیجی کم نمیزارم براس یعنی مثلا در حدی ک میرم مثلا سیب زمینی سرخ میکنم همینجوری برا اونم میزارم کنار از گلوم پایین نمیره هیچی اگ براش نزارم کنار خیلی بهش اهمیت میدم چون اونم همینجوریه برام ولی اگ کسی بدی کنه بهم اصلا فرق نداره کیه کینه شتری میگیرم ازش