2777
2789
عنوان

شما به چ‌روشی بچه دو سالتونو میخوابونین

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 31 پست
خاموشی که میزنم جا میندازم میبینه خواهراش خوابن خودش دراز میکشه شیشه میدم دستش کمرشو ماساژ میدم میخو ...

شیشه بدم بهش بعد به شیشه عادت نمیکنه؟

سارام مامانی که عاشق کاردستیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم یک سال وهشت ماهشه از شیر گرفتم چندهفته اول توگهواره میخوابید ازاین گهواره های با نو ج که تبلیغ میکنن داره خیییلی عالی بود وروند از شیر گرفتن وواقعا خیلی راحت کرد برام دیگه الان گاهی میخوابه ماساژش میدم یا رو پا 

خیلی میذارم خسته بشه زود خوابش  میبره

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
بنداز روپات اینقدر تکونش بده سرگیجه بگیره بخابه اگه نخابید بگو اگه نخابی به قلندر میگم بیاد بخورتتال ...

رو پا سخته باسن و پاشنه پا برام نمیمونه  

قلندر بگو بیاد دوتامونو بخوره من راحت شم😂

سارام مامانی که عاشق کاردستیه 

مطمئنن بدترین روشو به کار میبری

گوشی دست بچه ی دو ساله؟

یه غذای خوب بهش بده تا سیر باشه

بعد براش کتاب بخون با حرکات نمایشی

بنداز رو پات آروم باهاش حرف بزن و براش شعر بخون

و با دستاش بازی کن تا خسته بشه

اونوقت میبینی راحت می‌خوابه

گوشی دست بچه ی دو ساله؟؟؟،!!!!!!!!!

پسر منم ۱۷ ماهشه خودش خود به خود شیرمو  ترک کرد الان ده شبه شیر نمیخوره موقعی که میخواد بخوابه بهش غذا میدم سیر  سیر میشه خوابش میبره

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

وای برادر زادم یادم افتاد اینقد مامانشو اذیت میکنه ۶ ماهشه از اول شبا نمیخوابید داد میزد الانم اونطوری برگشته به تنظیمات کارخانه زنداداشم اینقد رو پا تکون میده که میخوابه البته اگه خوابش بیاد 

من با محبت بهشون میگم برید بخوابین.بعد یه دستمال میدم که خون رو صورتشو پاک کنن و بخوابن

چه مهربونی اوووف🥺😢

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
2810