2777
2789
عنوان

کتاب رماننننن می‌خوام بخرم چی بخرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 19 پست

زنان کوچک ، بر باد رفته ، جین ایر ، اگنس ، آنا کارینا ، نحسی ستاره های بخت ما ، پنج قدم فاصله ، من پیش از تو ، غرور و تعصب ، عقل و احساس ، غریبه ، دزیره ، چوب نروژی ، کتاب هر دو در نهایت می میرند ( جلد دومش به زبان انگلیسی منتشر شده و تازه ترجمه شده ) ، مادام بواری ، گوژپشت نتردام ، خدمتکار آقای کارنگی ، آن شرلی ( هر شش جلدش رو به صورت کامل بخونید واقعا خیلی از رویه داستان بعد از قبولی کالج آنه خبر نداریم ) فعلا همینا به ذهنم میرسه میتونی تو اینترنت اسمشون رو سرچ کنی و بفهمی داستان چیه و اگر خوشت اومد بخونیشون داستان های چند جلدی عاشقانه تخیلی معروف با قلم معرکه هم هست اگر خواستی بگو معرفی کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁اره من خیلی دوسشون دارمتو این سبک چیز دیگه ای خوندی پیشنهاد بدی بم؟

عقل و احساس و غرور تعصبم خوندم ولی ینظرم ب اون دوتا نمیرسن 

قصر ابی و ربکا هم تعریفشونو شنیدم 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
ی کتابی می‌خوام آخرش غمگین باشه

من پیش از تو ، نحسی بخت ستاره های ما ، پنج قدم فاصله ، هر دو در نهایت می میرند ،مدفن کرم های شب تاب ، بر باد رفته  و ... پایان سد اندی دارن و از تمام این هایی که براتون نام بردم همشون به جز «هر دو در نهایت می میرند» سینمایی هم دارند و میتونید نگاه کنید اگر خواستید باز هم معرفی میکنم