2777
2789
عنوان

پسرم دوماهه سرفه می کنه کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرشب میزنم هرشببب

بردیش دکتر اسپری براش زدی ببینی قطع میشه یا نه؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
اگر لازم بود به نظرتون دکتر نمی گفت؟

شاید به فکرشون نیومده شما بهشون بگید بنویسن جای نگرانی نیستا عزیزم از رو تجربه گفتم پسر ۲ساله همسایمون چن ماهیی بود سرفه می‌کرد مث بچه شما خوب نمیشد کلی بستری دوا دکتر فرقی نکرد از گلوش عکس گرفتن متوجه شدن یه استخون ریز ریز وقتی آب مرغ می‌خورده چسبیده گلوش مدام عفونت میکرده عمل کردن خ‌ب شد

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
بله اسپری خارجی سروفلو دو هفته هست داره میزنه اثر نداره

وا چجوری روش تاثیر نداره کدوم شهرین؟

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
تهرانتاثیر نداره بخدادوهفته هست دکتر داده دارم براش میزنمهیچ اثری نداشته

فک کردم اصفهانی خواستم بهت دکتر معرفی کنم دارو گیاهی واسه سرفه زیاده روتارین و بریز ت آبجوش بیشتر برو دارو گیاهی براش بگیر چهل گیاهه یه همچین چیزیه من شنیدم واسه سرفه عالیههه

هفته پیش تل گیری بردمچیزی تو گلو باشه میره پایینتاثیری نداشت

تل گیری رو متخصص انجام میده؟ اگه اره چرا مردم میره جراحی 

انشالله که حال کوچ‌لوت زود خوب شه

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
2810