2777
2789
عنوان

پسرم دوماهه سرفه می کنه کمکککککک

158 بازدید | 31 پست

۶ سالشه

از اول شهریور شروع شد سرفه هاش

هر دکتری بگید بردم

هر راه حلی

دکتر سنتی طب اسلامی تل گیری

عفونیو...

آنتی بیوتیک کورتونی دم نوش و...

خوب نمیشه

داغون شدم

صبح و شب ندارم

کمکی نظری چیزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم بعد از آنفولانزا که گرفتم مدام رفته میکردم روغن زیتون زدم به قفسه ی سینم و یکمم زیر گلوم کامل قطع شد 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

این سرفه چیه آخه پسر منم سرفه هاش شروع شد هنو مهر تموم نشده. خسته شدم از بس هر سال با سرفه هاش داستان داریم. انقدرررر دکتر رفتیم.... 

ببین در مجموع خونگی بهت بگم انجیر خیسونده ناشتا شربت لیمو عسل مصرف مداوم مایعات گرم شستشوی مجاری تنفسی با سرم شستشو روزی 3-4 بار

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

عزیزم ویتامین دیش کمه نه سرفه اش خوب نمیشه حتما چک کنه اگه کمه بهش بده و اینکه آب انار شیرین بهش بده هرروز یک لیوان خیلی خوبه برای درمان سرفه و اینکه یه مدت اصلا بهش غذای سرخ کرده نده فقط ابپز...چیزای خنک هم نخوره

2810