2777
2789
عنوان

انتقالی یا مهمانی در دانشگاه

127 بازدید | 15 پست

سلام توروخدا اگه کسی میدونه کمک کنه

من متاهلم .تهران زندگی میکنم قم دانشگاه دولتی قبول شدم .توی سایت هایی که خوندم نوشته بود ترم اول انتقالی یا مهمانی نمیدن و باید یک ترم توی دانشگاهی که قبول شدم باشم.من نمیتونم برم قم.راهی نیست همون ترم اول انتقالی یا مهمانی بگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دنبال انتقالی هستم 

بهم گفتن دوشرط برای انتقالی نیازه:

ازدواج دانشجو در حین تحصیل( تبعیت از همسر)

بیماری دانشجو

بیماری پدر یا مادر یا همسر

شما که متاهل هستین تبعیت از همسر بگیرید بهتون انتقالی میدن

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
یعنی همون ترم اول میدن؟برام این مهمه

بله ممکنه

باید بپرسید

سهمیه دارین؟

اگه سهمیه داشته باشید هم ترم بهتون انتقالی میدن

ولی اگه از ترم اول بخواین حداقل باید ۱ماهی بری

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
بله ممکنهباید بپرسیدسهمیه دارین؟اگه سهمیه داشته باشید هم ترم بهتون انتقالی میدنولی اگه از ترم اول بخ ...

ایثارگری بابام رو دارم ولی فقط کد رزمنده الان اطلاعاتی هست که ازش دارم .چون فوت کرده نمیدونم دقیقا تاریخ خدمت و ... چی بوده 

ایثارگری بابام رو دارم ولی فقط کد رزمنده الان اطلاعاتی هست که ازش دارم .چون فوت کرده نمیدونم دقیقا ت ...

خدا رحمتشون کنه

خوبه که ایثارگری داری خیلی تاثیر داره از بنیاد شهید بگیر(البته مطمئن نیستم اسم ادارش ایندباشه)

خدا رحمتشون کنهخوبه که ایثارگری داری خیلی تاثیر داره از بنیاد شهید بگیر(البته مطمئن نیستم اسم ادارش ...

*این باشه

2810