2777
2789
عنوان

کیا ارشدروانشناسی میخونن یاخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 59 پست
امروز متاسفانه دهونیم تازه ازخواب بیدارشدم دیشب دیر خوابیدم بعدشم کلی کارداشتم حتی یه صفم نخوندم😢

اشکال نداره،درخاستمو قبول کن باهم دیگه برنامه بریزیم مرتب بخونیم دوستم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هستی

کاش زودتر بیای ببینم برا فردا ب امیدخدا چیکار کنیم از ج ساعتی شروع کنیم، البته من یکم مشغلم دارم چون متاهلم باردارم هستم شاغلم هستم ولی شکرخدا فعلا نمیرم سرکار خداکنه بعدم نرم بتونم بخونم😢

ن دکترا نمیخام فقط ارشد اخه شنیدم ارشد روانشناسی پیام نورشم داوطلب خیلی زیاده و ظرفیت کم

آره داوطلب ارشد روانشناسی خیلی از رشته‌های مختلف همه میان امتحان میدن من خودم پارسال امتحان دادم لیسانس هم غیر مرتبط بود فقط یه کتاب مجموعه سوالات سالهای گذشته مدرسان شریف خواندم بعد همه مجاز شدم غیر از دولتی البته من میخواستم شهر خودمون غیر انتفاعی برم اما از شانس بد من امسال هیچی نداشت شهرهای دیگه زدم قبول شدم اما نرفتم ⁦☹️⁩

آره داوطلب ارشد روانشناسی خیلی از رشته‌های مختلف همه میان امتحان میدن من خودم پارسال امتحان دادم لیس ...

ایول ینی با همون سوالات گذشته پیام نورو اوردی؟نمیشد پیام نور شهر دیگه بری ولی مجازی

ایول ینی با همون سوالات گذشته پیام نورو اوردی؟نمیشد پیام نور شهر دیگه بری ولی مجازی

دانشگاه مجازی تهران هست رشته بالینی و سلامت اما پرس و جو کردم گفتن روانشناسی مجازی اصلا به درد نمیخوره بعد من دلم میخواست بعد سالها خونه نشستن برم دانشگاه عاشق محیط دانشگاه و کتابم دیگه نشد دانشگاه آزاد هم قبول شدم اما هم شهریه خیلی زیاد هم خیلی سخت می‌گیرند

آره کتاب سوالات با جواب های تشریحی فقط یه ماه قبل آزمون خواندم عالیه این کتاب نترس قبول میشی 

دانشگاه مجازی تهران هست رشته بالینی و سلامت اما پرس و جو کردم گفتن روانشناسی مجازی اصلا به درد نمیخو ...

من از الان تازه میخام شروع کنم بنظرت کمک درسی ام یه تا چارتا کتاب بخونم در کنار سوالات گذشته یادیره؟؟

من از الان تازه میخام شروع کنم بنظرت کمک درسی ام یه تا چارتا کتاب بخونم در کنار سوالات گذشته یادیره؟ ...

نه دیر نیست به نظرم دوتا کتاب البته مدرسان شریف یا روان آموز مثلاً روانشناسی رشد و فیزیولوژی اگه اشتباه نکنم  رو بخون کامل بعد مجموعه سوالات تشریحی هم کامل دقیق بخون و خلاصه نویسی کن چند روز قبل آزمون هم نکته هاش بخون 

نه دیر نیست به نظرم دوتا کتاب البته مدرسان شریف یا روان آموز مثلاً روانشناسی رشد و فیزیولوژی اگه اشت ...

روان اموز گرفتم روان رشد که خودش دوتاکتابه رشد۱رشد۲ روان تربیتی وروان عمومی بنظرت میرسم😕😕😕

روان اموز گرفتم روان رشد که خودش دوتاکتابه رشد۱رشد۲ روان تربیتی وروان عمومی بنظرت میرسم😕😕😕

منابع عمومی که پنج تا فکر کنم تربیتی و اجتماعی بالینی اینا نیست ولی مدرسان شریف هر منبع یک کتاب ولی به نظرم دوتا منبع رو بخونی کافیه مثلاً درصد بالاتری بزنی بقیش هم حتما کتاب سوالات آزمون هارو بخون 

من با همون یک کتاب درصد هام بین بیست تا سی شد

منابع عمومی که پنج تا فکر کنم تربیتی و اجتماعی بالینی اینا نیست ولی مدرسان شریف هر منبع یک کتاب ولی ...

من میخوام واسه روانشناسی تربیتی بخونم خب بعد فقط  کمک درسی روان رشد عمومی و تربیتی میخوام بخونم نمیدونم میرسم یانه ب اضافه سوالات گذشته ک فعلا ندارم ولی گیرمیارم ان شاءالله

2810