2777
2789

من بلاخره نفهمیدم

ترشح کشدار

بعنی تخمک ازاد شده

یا میخواد بشه

اگر میخواد ازاد بشه چقد طول میکشه

🫠😭

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم ولی ماهی که باردار شدم وچند ماه قبلش همچین ترشحی نداشتم فقط سفید بود تا سه ماه اول بارداری هم نگران بودم ولی برای من حداقل فرق نداشت

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

خب شما یه شب درمیون اقدامتو داشته باش اگر شوهرت مشکل نداشته باشه تخمک و اسپرم لقاح پیدا میکنن البته شما هم باید بیخیال باشی و استرس نداشته باشی چون استرس نمی‌ذاره باردار بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

قبل از تخمک گذاریه 

روز تخمک گذاری به بیشترین مقدارش میرسه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ترشح تخم مرغی چیه نشنیده بودم

یه مدل ترشح ک شبیه سفیده خام کش میاد و بی رنگ و بی بو هست مربوط به تخمک‌گذاری

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

خب شما یه شب درمیون اقدامتو داشته باش اگر شوهرت مشکل نداشته باشه تخمک و اسپرم لقاح پیدا میکنن البته ...

واقعا

ولی نمیدونم چطور تو فکرش نباشم

با چیزای مختلف هم خودمو سرگرم میکنم بازم تو فکرشم 

واقعاولی نمیدونم چطور تو فکرش نباشمبا چیزای مختلف هم خودمو سرگرم میکنم بازم تو فکرشم

کتاب بخون نمی‌دونم پیاده روی برو فقط یکاری کن بیخیال شب استرس نداشته باشی رقص هم برای استرس خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم