2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا نتیجه نمیدهخیلیییی کم پیش میاد که اینجوری بشهاز راه های دیگه که قوی ترن باید استفاده کردبه حر ...

همه الان بهم حمله میکنن ولی میگم فقط خرجش نیست اگه شوهر همراه نباشه تا وقتی این بچه مستقل بشه مادر هست که باید درد بکشه من خودم الان همین حالو دارم

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

دور از جون اسی غلط میکنه از دوست پسرش باشه بره عقد کنه اون بچه چه گناهی کرده

به هر حال خیلیا هستن توی این وضعیت و اون یارو گذاشته فرار کرده اون دختر بیچاره باید چیکار کنه نگه داره؟؟

منظورم اسی نیست.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
همه الان بهم حمله میکنن ولی میگم فقط خرجش نیست اگه شوهر همراه نباشه تا وقتی این بچه مستقل بشه مادر ه ...

دقیقا

یه وقتایی انتخاب بین بد و بدتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دقیقایه وقتایی انتخاب بین بد و بدتره

اره واقعا من تا شش سال پیش هر کی میگفت سقط بهش چی میگفتم الان میفهمم من جای اون آدم نبودم و خودش باید تصمیم میگرفت

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

اسپرم وقتی به تخمک رسیده و داره رشد میکنه  دیگه پا به دنیا گذاشته و این شانس رو ازش بگیریم مثل ..هست  ولی یادتون باشه اصلا با داروی گیاهی دفع نمیشه اگه جنین سالمی باشه خیلی ها اینکارو کردن نشده  ویادتون باشه غلیظ دمنوش نخورین   چون هم ممکنه کبد و کلیه خودتون اذیت بشه هم مغز جنین     واگر خورده باشین وسواس نشین  چون چند هفته اول تاثیری روی بدن جنین نمیتونه داشته باشه چون هنوز تشکیل نشده فقط ساک رو تشکیل داده تا خودش هم کم کم تشکیل بشه  و یادتون باشه رونالدو فوتبالیست معروف   مادرش میخواسته سقطش کنه ولی بعد منصرف میشه   چون هم بچه زیاد داشته و توان مالی نداشتن  بارداری ناخواسته بوده   اسیدفولیک هم نخورده بوده و انواع مکمل ها 😮 ولی بچش مرد قدرتمند و محبوب مردم شد

حامد رییسی هم دکتر بلاگره   میگه مادرم همه چی خورده تا منو سقط کنه  حتی پریده   ولی موندم  

اولا دمنوش کارساز نیست واسه جنین سالم  چون سقط نمیشه  و دوما  اگه چن روزی حواست نبود و خوردی  وسواس نشو برو سونو  انشالله همه چی اکی هست   همسایه مون اسپپد خورد ولی بچش عالیه  زعفران سمی نیست  ولی عروس پشت پرده و پونه و ... سمی هستن