2777
2789

میخام سالن باز کنم 

همسرم از اول گف سالن بزن من پافشاری کردم ک امسال کنکور بدم و پرستاری اوردم 

در واقع میخاستم بزنم و قبول نشم که بعدا دلم نسوزه ، با خیال راحت برم سالن بازکنم 

اما حالا نمیدونم چیکار کنم ، عقلم میگه پرستاری دلم میگه سالن باز کن بگیره ده تا پرستاری در میاری 

بنظرتون چیکار کنم 😭 میشه راهنماییم کنید

معلومه پرستاری .‌‌..همه چی که درامد نیست ...ارج و قرب پرستاری کجا سالن باز کردن کجا !! رسیدگی به یه انسان حالشو خوب کردن خیلی مهمتره

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی تونید جفتشو هندل کنید؟ که بعد ببینید کدوم بهتره چون این یه چیز شخصیه هرکدوم یه سری مزایا و یه سر ...

نمیدونم 

میگم ثبت نام کنم اگر کارای سالن زدن اکی شد بعد انصراف بدم 

مثل اینه که بگی پیتزا خریدم

ولی دارم از گشنگی نون و پیاز میخورم

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه

پرستار و ارایشگرو یکی میدونی؟؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خودت فهمیدی چی گفتی

اره😂

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
2810