2777
2789
عنوان

کمکم کنین چه برخوردی داشته باشم

52 بازدید | 6 پست

بچه ها داداشم و شوهرم باهم یجا کار میکنن بعد داداشم میگه محمد دو باره هر بار یه زنه میاد سر کار سلام احوال پرسی میکنه بهش دست میده میره داداشم نشناختش به نظرتون چکار کنم ؟ چه واکنشی نشون بدم توروخدا کمکم کنین

میگذره

اول اینکه حرفی از داداشت نزن که میونه‌شون بد بشه یا پنهان کنه 

دوربین داره محل کارشون برو چک کن ببین کیه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول اینکه حرفی از داداشت نزن که میونه‌شون بد بشه یا پنهان کنه دوربین داره محل کارشون برو چک کن ببین ...

شوهرم آشپز تو رستوران یکی دیگه کار میکنه نمیشه چک کنم

میگذره
خوب بعدش چکار کنم

اول ببین توضیحاتش چیه شاید خاله ای عمه ای داره که تو ندیدی یا داداشت 

یا خاله مامانش وووو

بعدم گوشی رو چک کن ببین توش چیزی هس

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
اول اینکه حرفی از داداشت نزن که میونه‌شون بد بشه یا پنهان کنه دوربین داره محل کارشون برو چک کن ببین ...

شوهرم آشپز تو رستوران یکی دیگه کار میکنه نمیشه چک کنم

میگذره