2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

95 بازدید | 16 پست

پسرم۹سال و دو ماهشه موی زیر بغل چندسن تار مو درآورده فردا پیش متخصص اطفال براش نوبت گرفتم متخصص غدد شهرمون نوبتش گیر نیووردم شما پسراتون علائم بلوغشون از چه سنی شروع شد وزنشش۴۴ قدش۱۴۸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

شاید تاثیر داشته باشه شایدم ژنتیکی باشه به هر حال ببرین متخصص غدد خیلی بهتره درس این موضوع رو خونده تا متخصص اطفال اون تخصصش واسه نوزاده

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
شاید تاثیر داشته باشه شایدم ژنتیکی باشه به هر حال ببرین متخصص غدد خیلی بهتره درس این موضوع رو خونده ...

میدونم اضافه وزنش موثره ولی هم خودم بلوغم دیر بوده همسرم و برادراش هم بلوغشون راهنمایی بوده پسرم کلاس۴تازه

پسر منم متولد ۹۴ وزنش۳۲ کیلو و قد ۱۵۰ هیچ علایمی نداره.اگه میتونی پیاده ببر و بیارش همش سوار ماشین نشه بازی با گوشی هم کم کن بیشتر تو خونه بگو اینو ببر اونو بیار زیاد نشینه

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
پسر منم متولد ۹۴ وزنش۳۲ کیلو و قد ۱۵۰ هیچ علایمی نداره.اگه میتونی پیاده ببر و بیارش همش سوار ماشین ن ...

پسرمنم۱۸مرداد ۹۴!پسر من ۱۱کیلو بیشتره ای وای!ولی زیادم چاق نیست تپله!قدشم ۲سانت از پسر شما کمتره!راستش خوش خوراکه و تحرکشم کمه باید ورزشش بدم

قدش۱۴۸ خودم ۱۶۰ همسرم۱۸۳من و همسرم توی خون‌اده هامون قدمون از همه کوتاهتره

خب قدش خوبه بابا 

تا الان خوب بلند شده 

کلا تو خونتون ژن قد کوتاهی هست دیگه 

شاید در حد باباش یا آنقدری نشه 

اما همین الانشم خوبه بازمممممم بلند تر میشه 

2810