2777
2789
عنوان

دانشگاه روزانه گفت ترمی 7 تومن هزینه خوابگاه بده🙄برم واقعا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 19175 بازدید | 306 پست

امسال کلاً خوابگاه‌ها وضعیت خوبی ندارن. من فرهنگیان قبول شدم اینجا هم جا نبود اتاق‌ها رو کردن ۱۸ نفره و تازه برای همون هم کلی پول می‌گیرن. درست‌ترین کار اینه که همزمان با دانشگاه کار کنی و یه جوری هزینه‌ها رو جور کنی. 

چون خودم پشت‌کنکورم، مشکل ایشون رو تو عادت به پشت‌کنکور موندن هم می‌بینم. چون پيشرفت کرده یه کورسویی ...

ن اصلا و ابدا نمیخوام پشت کنکور باشم آبجی 

من از کنکور محروم میشم چون دولتی اوردم دیگ 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترمی هفت تومنه ماهی هفت تومن نیست که زیاد نیست واقعا ،  میتونی با کار دانشجویی هم اوکی کنی هزینه رو ،  اگر خانواده ت نمیتونن پرداخت کنن ترم اول رو بگو بدن از ترم های بعد دیگه برو کار دانشجویی انجام بده وام هم میتونی بگیری تا جایی که می‌دونم گفته بودی باشگاه مربی هستی میتونی توی حیاط خوابگاه باشگاه تشکیل بدی و ورزش کنی ، میتونی توی همین نی نی سایت مشاوره تحصیلی بدی تجربه هات رو با هزینه بگی ، میتونی کوچ بشی و کنترل کنی ساعات مطالعه دانش آموزات رو ، کلی کار میتونی بکنی بری توی دلش و فکر کنی کلی راه به ذهنت میرسه ،  تو از پسش برمیای دختر ذهنت رو حل مسأله محور کن ، توی موقعیت همیشه از خودت بپرس با شرایط الآنم چی کار میتونم بکنم ؟ اون موقع کلی کار به ذهنت میرسه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
🫠🫠🫠🫠و لبخند من ک توی سایت ب آب رفتن رفت😅😅😅فقط ک هزینه خوابگاه نیست ....

میدونم 

خورد و خوراک و پول اتوبوس که هی بیای بری بیای الان یه بلیط عادی اتوبوس ۳۰۰ تومنه 🥲 مم اصلا خوابگاه گیرم نیومد

و خدایی که داره نگاه میکنه و ... بقیش با شما !!!  ×\×
امسال کلاً خوابگاه‌ها وضعیت خوبی ندارن. من فرهنگیان قبول شدم اینجا هم جا نبود اتاق‌ها رو کردن ۱۸ نفر ...

اخه من دانشگاه آزاد شهر خودمم اوردم 

ماملنم میگ چ کاری هست دیگ برو آزاد گرچه پول دانشگاه آزاد نداریم واقعا 

برم راه دور ترمی ۷ خوابگاه و هزینه های دیگ رفت و آمد و ....میشه همون آزاد 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

میشماسی منو آبجیمن واقعا خیلی خوشحال بودم ک روزانه اوردم توی ابرا بودم الان باز حالم بد شد نمیخوام ن ...

اینو بگم که من ۵۰ سالمه پس آجی تو نیستم خالتم😂

نه شوخی میکنم راحت باش 

منتهی تو سنت حرف نداره واقعا چرا انقدر ناامیدی خب تلاش میکنی بهش میرسی

رهگذر جان تو دختر قوی و مستقلی هستی حتما بعد از جا گیر شدن یه شغل پاره وقت پیدا کن ، کم کمش ماهی ۵ تومن درامد داری اینطوری هزینه خوابگاهت جور میشه 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
شیش ماه تقریباداخل هر سال دو ترم هستینی هر شیش ماه باید ۷تومن بده میتونه تمام ماه ها کار پاره وقت کن ...

سه ماه تابستون رو نباید حساب کرد که، مهر تا اوایل بهمن ، بهمن تا خرداد هر ترم تقریبا چهارماهه

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

بعدشم ترمه هفت میشه ماهی یک و خورده ای

هزینه رفت و امد با اتوبوس هم 8 میلیون نمیشه چه خبره

فوقش یکم کمتر رفت و آمد میکنی. انقدرم درس داری بعد چند ماه خودت سختته زود، زود بری. واسه ماهی یک و خورده ای هم یه کاری بگرد پیدا کن پاره وقت، زیاد نیست در میاد راحت.