2777
2789
عنوان

دانشگاه روزانه گفت ترمی 7 تومن هزینه خوابگاه بده🙄برم واقعا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 19175 بازدید | 306 پست
پرستاری آزادم خوبه خانوادت چیزی ندارن که برات هزینه کنن ؟ ترم سه به بعد میتونی کار کنی خودت

عآره بخدا ببین همین باعث دو دل شدنم شده الان ک کف دستم مو نیست بکنم 😅😅 ولی میگن شهر خودته و کار میکنی در میاد تصمیم سخت شده برام بعد گفتن اونجا پول خوابگاه باید بدی

خداروشکر بازم هوشبری روزانه هست 💚😍 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اصلا مگه میشه شما رو بفرستن خودگردان شما از شهر دیگه داری میری پس ظرفیت خوابگاه رو با کی پر کردن؟ با ...

ترم بهمنی ام الان فقط ثبت نام خوابگاه میگن بهمن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری این سوال به ذهنت خطور کرده؟! یک ثانیه هم تعلل جایز نیست. دانشجو شو و همزمان کار کن‌.دیگه نیفت‌ ...

اخه چطور میشه همزمان کنار دانشگاه رفتن کار کرد

یادمه کلاسای دانشگاه من از ۸ صبح تا ۶ عصر بود مخصوصا ۲ سال اول، حدودا ۲ ساعت هم توی راه برگشت به خونه بودم

الان شاغلم ولی میخوام ارشد بخونم با اساتید دانشگاه دولتی شهرمون که صحبت کردم گفتن بعد سه غیبت حذف میکنیم.

جور کردن ماهی ۷ تومن کنار دانشگاه رفتن خیلی سخته

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
اخه چطور میشه همزمان کنار دانشگاه رفتن کار کردیادمه کلاسای دانشگاه من از ۸ صبح تا ۶ عصر بود مخصوصا ۲ ...

مآه نه گل ترمی

من دارم گریه میکنم میگم کاش روزانه حتی هوشبری و مامایی میشد

دقیقا خداروشکر ک قبول شدم من خداروشکر میکنم میتونست مردود بزنه 

دقیقاا نمیخوام عاه و ناله کنم ها اصلاااات ولی واقاا آدم شل میشه ....دارم ب خودم میگم برم پرستاری آزا ...

هیچی ارزون نیست تو این مملکت قدم بر میداری باید پول بدی، امیدوارم تصمیمی رو بگیری که به صلاحته عزیزم و همه چی به خوبی و خوشی پیش بره برات

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

ترم بهمنی ام الان فقط ثبت نام خوابگاه میگن بهمن

عیبی نداره شما برو صحبت کن زمانی که ما هم رفتیم دانشگاه به بچه ها خوابگاه نمیدادن میگفتن برید و بیاید 

الان انقد راحت خوابگاه میدن 

اینا اولش میخوان دلتو خالی کنن

با پدرت برو سند خونه رو ببر که بدونن کجایید خوابگاه میدن 

به شما ندن به کی بدن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پارسال زیست فناوری قبول شدم زبان انگلیسی دولتی هم قبول شدم کار نداشتن نرفتم 

با سوابق رفتم مهندسی کامپیوتر آزاد 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
مآه نه گل ترمی

اها

اگه ترمی باشه که خیلی خوبه

هزینه خورد و خوراک و رفت و امدت هم خیلی نمیشه

من خبر دارم الان هزینه ی سلف دانشگاه دولتی میشه ماهی نهایتا یه تومن

برای رفت و امد هم فقط بین دو ترم برو و خوابگاه بمون

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
درمونده ام بی کسم مامانم همه کسم رو تخت بیمارستانه بردنش آنژو مغز خونریزی کرده. التماستون میکنم دست ...

وا این چ حرفیه راحت باش الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم برای مادرت 😭😭😭😭💚💚

وا

باید خوابگاه دولتی بهت بدن اگه تو دفترچه نگفتن محدودیت تخصیص خوابگاه دارن

اگه هم گفتن و توجه نکردی که خب عیب نداره

ببین میتونی از بچه های غیربومی که خوابگاه عادی دارن و نمیخوان سهمشونو بگیری

چون همسر منم ترم دوم ارشدش خوابگاه گرفته بود و داد به یکی که بی مکان بود و سنواتش تموم شده بود😂البته غیرقانونیه ها،ولی خب کرد این کارو،چون طرف واقعا پول نداشت.بعد به مسئول خوابگاهم گفتن و یارو پایه بود.

منم تازه الان سهم غذامو همیشه میدم به یه دختره که سنواتش تموم شده،چون خودم نمیخورم

یه راهایی هست به هرحال که بتونی دور بزنی

یا برو به رفاهی التماس کن بندازنت خوابگاه عادی.بگو پول ندارم.

چیز لاینحلی نیست

تهش وام دانشجویی شاید بشه بگیری

ولی خداوکیلی هرکار میکنی پشت کنکور نمون تو یکی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اهااگه ترمی باشه که خیلی خوبههزینه خورد و خوراک و رفت و امدت هم خیلی نمیشهمن خبر دارم الان هزینه ی س ...

چشم عزیزه دلم ممنونم از همتون ک راهنماییم کردین🥺💚💚💚 چشم خداروشکر وقت است واسه فکر کردن هنوز ثبت نام شروع نشده 

آزادم ک جزو ذخیره هام هنوز زمان دست گل همتون درد نکنه

نشد ی دفعه ما بیایم سایت تو در حال چس ناله نباشی خب برو سرکار فروشندگی صندوق داری چمیدونم اینم پرسیدن داره

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚