2777
2789
عنوان

دانشگاه روزانه گفت ترمی 7 تومن هزینه خوابگاه بده🙄برم واقعا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 19175 بازدید | 306 پست
بآورم نمیشه آبجی من خیلی خوشحال بودم چطور ممکنه من روزانه آورده باشم این هنه پول هر ترم بدم اخه....ب ...

تحصیل هزینه داره. ناراحت نباش و به هیچ‌چیزی فکر نکن. فقط برو ثبت‌نام. و دنبال یه کار خوب پاره‌وقت دانشجویی باش. تو جاب‌ویژن دنبالش بگرد. ولی به خودت اجازه نده که این‌چیزا نذارن وارد مسیر دیگه‌ای بشی..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری که خیلی زیاد میشه هزینه هات 💔

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

فقط رشته تجربی

بچه های قبولی تجربی امسال کسی بوده از دوازدهم شروع کرده باشه قبلش هیچی  نخونده باشه ولی نتیجه اش خوب شده ؟ تروخدا اگه هست بگید بگید از  کی شروع به خوندن کردید چی و چه دانشگاهی قبول شدید 

دعاتون میکنم 

لطفا بگید 

حالم بده صفر صفرم هیچی بلد نیستم امیدی ندارم 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چون ترم اوله شلوغه برو خوابگاه خودگردان ترم بعد جا برات باز میشه بهت میدن اتاق

ولقعا؟؟ اخه دو تا خوابگاه دولتی دارن خودشون 

گفتن پره و الان میفرستن خودگردان 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ازاد توی شهر خودمون گقت ترمی ۲۰ میلیون این دولتی شهرستان خوابگاه ۷ تومن میخواد فقط پول خوابگاه ....

😐😐😐😐😐😐😐😐خوابگاه دانشگاه ازاد ترمی بیست میلیون ؟ مطمئنییی؟

و خدایی که داره نگاه میکنه و ... بقیش با شما !!!  ×\×
😐😐😐😐😐😐😐😐خوابگاه دانشگاه ازاد ترمی بیست میلیون ؟ مطمئنییی؟

ن جانم شهریه میگم رفیق شهریه دانشگاه ازاد

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

پس خدا دید و من قبول نکرد   من که خانوادم ماهی 7میلیون که چه ارز کنم 700 هزارم ندارن که بهم برا خوابگاه بدن با کارکردن دختر هم که کلا مخالفن   اوف 🫠💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 

کاش تا وقتی از گذشتم و زندگیم چیزی نمیدونید بهم نگید کودک همسری  چون من با ازدواجم رها شدم🫠🫠🫠

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
یعنی روزانه س و پول خوابگاه میگیرن😑

متاسلفنه شانس منه 

توی دانشگاه اطلاعیه زدن معرفی ب خوابگاه خودگردان میکنیم دولتی پره