2777
2789
عنوان

اذیت میشم تو مدرسه

148 بازدید | 14 پست

بنظرتون چیکار کنم تو کلاس اذیتم میکنن هی فحش میدن تیکه میندازن 

مامانم میگه سکوت کن سکوت میکنم و اذیت میشم

شاید باورتون نشه من حتی ی کلامم باهاشون تاحالا حرف نزدم):

🩷🧚‍♀️

حرف مامانت اشتباه بوده

سکوت کنی هی میان بیشتر فحش میدن چون میدونن تو چیزی نمیگی

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرسه نمیتونی عوض کنی؟ چقدر بیشعورن

سآل اخرم تو این دو سال خیلی رو مخم بودن بخدا هیچی هم نگفتم سکوت کردم ب مدیر گفتم مدیر گفت مشکل خودتونه خودتون حل کنید  حتی عرق میارن تو بطری آب معدنی میخورن

🩷🧚‍♀️

اول تهدید بع مدیر. بعد دیدی تاثیر نداشت مثل من.من دیدم حتی مدیر هم بهم اهمیت نمیده بیرون مدرسه گرفتم مث چی زدمش بعد که دوستاش اومدن فرار کردم

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
اول تهدید بع مدیر. بعد دیدی تاثیر نداشت مثل من.من دیدم حتی مدیر هم بهم اهمیت نمیده بیرون مدرسه گرفتم ...

ب مدیر گفتم اهمیتی نداد و این ک من نمیتونم بینمشون تعدادشون بالاست بزنم میخورم.. باید تحملش کنم این یک سالو

🩷🧚‍♀️

سآل اخرم تو این دو سال خیلی رو مخم بودن بخدا هیچی هم نگفتم سکوت کردم ب مدیر گفتم مدیر گفت مشکل خودتو ...

خیلی اشتباه هست کارشون اصلا طبیعی نیست بیشتر پیگیری کن به مدیر معاون بگو صداشونو ضبط کن ثابت کن واقعا چیکار انجام میدن

در مورد عرق به مدیر گفتی؟؟!

ب مدیر گفتم اهمیتی نداد و این ک من نمیتونم بینمشون تعدادشون بالاست بزنم میخورم.. باید تحملش کنم این ...

سعی کن یه جا تنها یکیشون رو بگیری.

کلاس رزمی یا ورزشی رفتی؟؟

خیلی اشتباه هست کارشون اصلا طبیعی نیست بیشتر پیگیری کن به مدیر معاون بگو صداشونو ضبط کن ثابت کن واقع ...

مدرسمون خیلی بی در پیکره واقعا اگر میدونستم همچین مدرسه ای هست نمیومدم 

سال ۹ اومدن مدرسه ما کلی تعریف کردن الان که ۱۲ هستم نه صندلی سالمی داریم نه کولر حتی کتاب مدرسه هنوز ندادن 

🩷🧚‍♀️

سعی کن یه جا تنها یکیشون رو بگیری.کلاس رزمی یا ورزشی رفتی؟؟

نه نرفتم 

اخه مشکل اینجاست تنها نمیتونم همشون هیکلی آن

البته ک امسال تموم بشه مغازه یکیشون ک خیلی توهین کردو دارم میخام برم مغازش دعوا را بندازم و.. 

🩷🧚‍♀️

نه نرفتم اخه مشکل اینجاست تنها نمیتونم همشون هیکلی آن البته ک امسال تموم بشه مغازه یکیشون ک خیلی توه ...

چهارشنبه سوری بهترین وقته.اونجا رو بکن محل ترکوندن ترقه هات.من البمب استفاده نکردم تا حالا ولی کپسول واسش کافیه

2810