2777
2789

دو سریه دارم ناخن میکارم

وای اینسری جوری سوهان کشید کل ناخن خودم رفت فقط یه حاله نازک موند😢

بعضی جاهاش فک کنم به گوشتم رسید 

یکم خون اومد

وای دیگه نمیخام بکارم 

ناخن خودم درست میشه ینی😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی اینطوری ک عفونت میکنه خیلی خطر نامه بهش میگفتی چخبرتهههه کن ناخون میکاشتم درحد یه تمیز شدن سوه ...

وای جدی 

اصلا وسایلشم استریل نکرد کار انجام داد

حالم بده چرا اینجوری شد 

2805
وای جدی اصلا وسایلشم استریل نکرد کار انجام دادحالم بده چرا اینجوری شد

ضد قارچ برات زد؟ اگه نزد برو ریموو کن میگی خون اومد خطر داره ببین چقدر انگشتاش ن عفونت مردخدایی نکرده نمیخوام برات اتفاقی بیوفته 

همیشه هم پیش ا م خودت برو کن ناخون مارک تو خونه مار می‌کرد خیلییی تمیز ینی هزینه ای ک میکردی برات قشنگ هزینه می‌کرد ک خیالت راحت باشه انگار چیز میز همشم یبار مصرف و نو برام استفاده می‌کرد 

یه عالمه هم هربار ضد قارچ میزد 

ضد قارچ برات زد؟ اگه نزد برو ریموو کن میگی خون اومد خطر داره ببین چقدر انگشتاش ن عفونت مردخدایی نکرد ...

ضدقارچ زد ولی وسایلش اصلا تمیز نبود

ناخن خودم رفته هیچی نموند ازش😢😢😢

بعد موندم خیلییی نازک زده مثل ناخن مصنوعی

ضدقارچ زد ولی وسایلش اصلا تمیز نبودناخن خودم رفته هیچی نموند ازش😢😢😢بعد موندم خیلییی نازک زده مثل ...

ن برا من کلی مواد میزد کلفت میشد اما خودم نازک دوست دارم 😅بنده خدا دستش ب کم نمی‌رفت یا یه برچسب‌هایی داشت مینداخت دور 10تا ناخونا ک مارش تمیز و بیاد کلا ازش راضی بودم فقط نمیدونم چرا ناخونا میوفتاد فقطم برا من اینجور میشدا