2777
2789
عنوان

دوستای گلم میگم دانشگاه روزانه بهم گقته 7 تومن پول خوابگاه بده😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 40 پست
این برا دانشگاه ماست

هزینه اشون چقدر خوبه خوابگاه دولتی واسه شما فک کنم ب من گفتم می‌فرستیم خودگردان

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

قربونت برم ی خورد نگران شدم فقط 🥺 گفتم اینجا بپرسم ببینم واقعا اینجوری هست یا ن

نه عزیزم مطمعن باش اشتباهه یا حضوری رفتی برا ثبت نام بپرس یا اینکه زنگ خود دانشگاه بزن بخش اموزش یا  حسابداری یکی بهت میگه 

کاربری دست دو نفر👧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم مطمعن باش اشتباهه یا حضوری رفتی برا ثبت نام بپرس یا اینکه زنگ خود دانشگاه بزن بخش اموزش یا ...

سآیت خود دانشگاه اینو گذاشته 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اگه قراره این همه پول بدی برو آزاد شهر خودتون والا 

۷ تومن خوابگاه و هزینه خورد و خوراک و....همون میشه والا 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
همون خصوصی بوده دوباره لعن و نفرین شروع نکن بعد مثل نتیجه انتخاب رشته بشه 😂❤ نگرانم نباش تهش ترمی ۱ ...

نه گلم این خوابگاهش فرق میکنه 

خوابگاه خود دانشگاه نیست اگه اون بود نهایت میشد ۷۰۰  

این خوابگاه خودگردانه هزینه ش همون ۷ یا ۸ تومنه   

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

موقع انتخاب واحد باید چک میکردی ببینی خابگاه داره یا ن 

همه روزانه ها با خوابگاه نیستن 

بعضیاش بدون خابگاهه یا خابگاهه خودگردانه بخاطر همین کمتر کسی انتخاب میکنه