2777
2789

علوم پزشکی جیرفت ازشون پرسیدم توی دفترچه زده بود خوابگاه دار 

بعدش توی کانال تلگرامی دانشگاه لیست نماینده های هر رشته رو گذاشته بود ک ما بپرسیم اینو بهم گفت

شرایط خوابگاه به این صورته که دانشجویان دختر خوابگاه دانشگاه آزاد ساکن میشن 

۷۰ درصد دانشجو ،۳۰ درصد دانشگاه 

در کل هزینه هر ترم خوابگاه میشه ترمی ۷ میلیون😳😳😳😳

اخه این دیگ کجاش میشه دولتی ....

دانشجویان شهریه پرداز هم در اولویت اسکان خوابگاه قرار ندارن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

هتله مگه چ خبرع

دقیقااااااااا 🥲🥲شوکه شدم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه دولتی؟ ترمی هفتصده. ریال نبود؟

عاره گلم دولتی گفتن دانشجویان دختر می‌فرستیم خوابگاه دانشگاه آزاد 🥲🥲

عزیزم احتمالا پردیس افتادید که خودتون باید هزینه کنید 

ببینید من تاپیک های شما رو خوندم بنظرم واقعا می ارزه ماهی دو کنار بگذارید تا چهار ماه میشه هشت تومن

مشاور کنکور هم که الان ۱۵۰۰هست میتونید مشاور شید خودتون جورش کنید میتونید ه ماز خانواده بگیرید 

به منم ممکنه خوابگاه بدن یا ندن استرس گرفتم که نکنه برم پردیس

لطفا لایک نکنید  
از خود دانشگاه مستقیم بپرس ب ما هم میگفتن انصراف ۷۰ ۸۰ ملیونه بعدش رفتیم گفتن ۴ تومن

از خود دانشگاه پرسیدم آبجی میگم ک خود دانشگاه این آدم ب عنوان نماینده گذاشته جواب ماها رو بده 

گفته دانشجویان دختر می‌فرستیم خوابگاه دانشگاه آزاد ترمی ۷ میلیون 

وا چخبرههههحالا دانشگاه ما خوابگاه داره ولی تعهد محضری ضامن و فرم ۲تا از محارم میخواد منم شرایطشو‌ ن ...

دقیقا من حالم دگرگون شدم اخه خیلی خوشحال شدم روزانه بود حالا میگن ترمی ۷ فقط پول خوابگاه بده