2777
2789
بعد از یکسال دیگه شدید نشد؟پسر منم الان تقریبا یکسال شده و کم شده،واقعیتش من دکتر نبردم خودم رعایت ک ...

اگه بدون دکتر بردن خوب شده که عالیع ولی طب سنتی خوبم ببرید و قطع مجازیم مهمه از سرش که بیفته خپب میشه به امید خدا فقط شاید شما که مادرشی بفهمی یکم حالتاشو داره اما عاذی میشه

فقط خدا میدونه من چه روزایی گذروندم چون فک میکردم خوب نمیشه 

راستی براش صدقه و قربانی در توانتون بدید وبا هر روشی که میدونید از خدا کمک بخاین و‌توسل کنید خصوصا به آقا ابوالفضل علیه السلام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بدون دکتر بردن خوب شده که عالیع ولی طب سنتی خوبم ببرید و قطع مجازیم مهمه از سرش که بیفته خپب میش ...

بخدا شبو روزم گریست هیچکس از دلم خبر نداره ،پسر شما تیک هایی داشت؟پسر من اول چشمش بود بعد گردنش شروع شد بعد صورت همشون یه دوره سه هفته ای بودن که خوب شدن،الان فقط گاهی چشمش هست اونم موقع تلوزیون

بخدا شبو روزم گریست هیچکس از دلم خبر نداره ،پسر شما تیک هایی داشت؟پسر من اول چشمش بود بعد گردنش شروع ...

اینم همین بود فقط به جای چشم ابروشو بالا مینداخت بد جور بعد سرو گردن و دست و...‌

خدا میدونه داشتم میمردم از غصه

ولی خوب میشه 

نترس تیوی رو قط کن خوب میشع ولی دکترم ببر حالا اعصاب یا طب سنتی

میخام ببرم منتظرم ببینم اگه دوباره شدید شد ببرم،فعلا خوبه میترسم دکتر ببرم فکر کنه چشه بدتر شه،پسر شما تو تحصیل تو مدرسه و اینا مشکلی نداره؟منظورم اینه موقع امتحانت استرسی بشه تیکش زیاد نمیشه؟

میخام ببرم منتظرم ببینم اگه دوباره شدید شد ببرم،فعلا خوبه میترسم دکتر ببرم فکر کنه چشه بدتر شه،پسر ش ...

آها یادم رفت بگم اگه دکتر بردین اصصصلا به هیچ وجه جلوی دکتر صحبت نکنید که بفهمه من باهاش جوری رفتار نکردم استرسی شه در مورد مدرسم من سر درس بهش فشار نمیارم که باااید حتما بیست بیاری اتفاقا خداروشکر درسشم بد نیست و استرسی نمیشه چون دعواش نمیکنم البته شده دعواشم کنما خصوصن کلاس اول ولی خیلی زیاد نبوده

یه چیز دیگه در آغوش بگیریدش مثلا من صندلی جلو بغلم میشوندمش نوازشش گنید چشم در چشم و دستاشو بگیرید بذارید آرامشو از درون شما و با محبتتون حس کنه این خیلی موثره

آها یادم رفت بگم اگه دکتر بردین اصصصلا به هیچ وجه جلوی دکتر صحبت نکنید که بفهمه من باهاش جوری رفتار ...

من اللن خیلی خوب شدم کلا اروم شدم با ارامش باهاش صحبت میکنم،خودم چون قبلا اعصاب نداشتم باهاش با تندی برخورد میکردم الان خیلی پشیمونم ولی پشیمونی چه فایده خودم کر دم که لعنت بر خودم باد

من اللن خیلی خوب شدم کلا اروم شدم با ارامش باهاش صحبت میکنم،خودم چون قبلا اعصاب نداشتم باهاش با تندی ...

نه عزیزم برا این چیزا نیست خودتو سرزنش نکن برا کمبود مواد غذایی که پیش میاد و تلویزیون و گوشی و وراثته

خیلی کار خوبی میکنی باهاش فقططط مهربون باش

نه عزیزم برا این چیزا نیست خودتو سرزنش نکن برا کمبود مواد غذایی که پیش میاد و تلویزیون و گوشی و وراث ...

الهی خدا هر چی میخای بهت بده،درخواست دوستیمو اکه میشه قبول کن با هم در ارتباط باشیم