2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیک چشم مثله چشمک زدن

اها

من صرع دارم تیک هام مث اینه ک کل بدنم میپره

دیدین مثلا ی صدای انفجار یا افتادن لیوان رو زمین اینا بیاد یهو آدم از ترس میپره...اونطوری میشم گفتم شاید مشکلشون با مشکل من یکی باشه...

ایشالا تموم مشکلاتش حل بشه و شماهم دلت شاد بشه

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

سلام عزیزم پسر منم تو این سن گرفت الان ده سالشه بهتر شده خیلی ولی گاهی یه حالتای تیک داره

حتما حتما حتما گوشی و تبلت و حتی تلویزیون رو برای مدت طولانی کاااملا قطع کنید

من دکتر اعصاب بردم داروهاش سنگین بود متاسفانه اما اگه برای شما شدید نیست پیش دکتر طب سنتی خوب ببرید

از داروخونه منیزیم که بصورت ساشه پودری هست بگیرید و بدید بخوره

اهامن صرع دارم تیک هام مث اینه ک کل بدنم میپرهدیدین مثلا ی صدای انفجار یا افتادن لیوان رو زمین اینا ...

اممنونم از دعای خیرت،انشالله مشکل شما هم حل بشه عزیزم،خداذبهت سلامتی بده

سلام عزیزم پسر منم تو این سن گرفت الان ده سالشه بهتر شده خیلی ولی گاهی یه حالتای تیک دارهحتما حتما ح ...

برا پسر من کمو زیاد میشه ولی الان مدتیه بهتر شده خیلی کم شده،چرا کاملا خوب نمیشن؟یعنی تا همیشه لین تیک لعنتی همراهشونه؟ راهش چیه چیکار کنیم کامل خوب شن؟منم گوشی تلوزیونو کم کردم ولی تا کی گوشی ندم دستش بزرگ میشه کم کم و میخاد داشته باشه 

عزیز دلم من هم روزهای شما رو گذروندم خودتونو نبازید و از خدا کمک بگیرید و تغذیه و سبک زندگیتونو عوض ...

یعنی الان چهارساله شما درگیرین؟تو این چهار سال چیکار کردین؟جواب اطرافیانو ادم چی بده

یعنی الان چهارساله شما درگیرین؟تو این چهار سال چیکار کردین؟جواب اطرافیانو ادم چی بده

واقعیتش من تا خوب شه با کسی رفت و آمد نکردم یه سال اینطورا طول کشید خوب شد تقریبا کامل خوب میشه نگران نباش ولی من که مادرشم میدونم گاهی حالتای تیک داره 

خیلی رو تغذیش کار کنید

واقعیتش من تا خوب شه با کسی رفت و آمد نکردم یه سال اینطورا طول کشید خوب شد تقریبا کامل خوب میشه نگرا ...

بعد از یکسال دیگه شدید نشد؟پسر منم الان تقریبا یکسال شده و کم شده،واقعیتش من دکتر نبردم خودم رعایت کردم،شما که دکتر بردین دکترا چی میگن امیئی هست کاملا خوب شن؟؟

الانم رعایت میکنین تغذیشو؟دارو نمیدین ئیگه؟

نه خداروشکر دارو نمیدم تا خوب شه تلیویزیون کم میذاشتم ببینه ولی گوشی اصصصلا پلی استیشن اصلا ولی الان دوهفته یه بار پلی استیشن اونم یک ساعت ولی معدش ناراحته غذا رو خیلی نمیتونم رعایت کنم اما هر چن وقت یه بار بهش همون پودر منیزیمو میدم و کلا غذای سرد مث سوسیس و مرغ ما کم پیش میاد بخوریم

2810