2777
2789
عنوان

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 109 پست
فقیر تو غیرانتفاعی ثبت نام نمیکنه

الان همه هرطور شده تو غیرانتفاعی ثبت نام میکنن. همین موضو‌تعادل و بهم زده. همش یدونه بچه دارن. هرطورشده جور میکنن. چون غیر انتفاعی۱۵ تومنی هم داریم . 

مسئله اینه از دولتی میکشن بیرون بچه هارو . 

دولتی شده خالی از تنوع جمعیت 

فقط و فقط بچه های بی اهمیت توشن

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان همه هرطور شده تو غیرانتفاعی ثبت نام میکنن. همین موضو‌تعادل و بهم زده. همش یدونه بچه دارن. هرطور ...

وات؟؟دولتی ها الان ۱۲ تا ۱۸ میلیونن.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
اصلا اینجوری نیست اتفاقا پسر بزرگ من کلاس نهمه مدرسه ای که می‌ره بِرَنده واسه ثبت نام باید امتیاز دا ...

خب شما داری میگی مدرسه خاصی میره . برنده. پس راجع به دولتیه خاصی دارید حرف میزنید درمورد همه دولتی ها نظر ندید

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

دولتی ۱۸ میلیونه؟؟؟ 

سه چهارتا مدرسه سر کوچه ما غیرانتفاعیش ۱۵ تومنه. 

مسئله اینه وجود دارن این مدارس. نمیشه گف فقط پولدارا از دولتی خارج شدن

اینطور ک میگید ۱۲- ۱۸ پس فقیرا دولتی هم نمیرن. 

شما ک گفتی فقیر غیرانتفاعی نمیره؟ 

دولتی ۱۸ میلیونه؟؟؟ سه چهارتا مدرسه سر کوچه ما غیرانتفاعیش ۱۵ تومنه. مسئله اینه وجود دارن این مدارس. ...

البته به شهر و منطقه هم‌ بستگی داره

اینطور ک میگید ۱۲- ۱۸ پس فقیرا دولتی هم نمیرن. شما ک گفتی فقیر غیرانتفاعی نمیره؟

الان مهد کودک منطقه پایین شهر ما شده ۲۴ میلیون

وقتی وسط صحبت . وات انگلیسی میپروتی یعنی زیر بیست سال هستید . و نمیتونی والد باشی تو این سن . چرا شرکت میکنی گلم توی بحث؟؟ مدرسه به اولیا مربوطه. 

بعدم تو امضام نوشتم کم سن هستید با من صحبت نکنید. 

یجا میگی فقیر نمیره غیرانتفاعی یجا میگی دولتی خودش ۱۸ تومنه. 

پس فقیر کجا جاداره؟؟ تا کم میاری میگی وات. انگلیسیتون خیلی خوبه؟؟ 

وقتی وسط صحبت . وات انگلیسی میپروتی یعنی زیر بیست سال هستید . و نمیتونی والد باشی تو این سن . چرا شر ...

من دارم از کسایی که تو مدارس دولتی و غیرانتفاعی دیدم میگم. حداقل من نوجون های این نسل رو از نزدیک خیلی دیدم. شما از کجا میتونی بفهمی یکی گل میکشه یا نه؟؟من انقدر آدم گل بکش و نکش دیدم از ظاهر و رفتارش توی نیم ساعت میفهمم طرف میکشه یا نه.

من هم تو دولتی هم تو غیر انتفاعی دیدم کسایی رو که گل میکشن ولی تو غیرانتفاعی خیلی بیشتر دیدم

خب شما داری میگی مدرسه خاصی میره . برنده. پس راجع به دولتیه خاصی دارید حرف میزنید درمورد همه دولتی ه ...

ولی نظر شما درمورد همه ی دولتیا بود عزیزم گفتید همه و همه سطح پایین هستن پس شما هم درمورد همه ی دولتیا نظر نده من خانومی رو میشناسم که تو خونه مردم کار می‌کنه که تک فرزندش که خودشم تک سرپرسته رو بفرسته مدرسه غیر دولتی واین یعنی همه ی مدارس غیر دولتی سطح بالا نیستن!

آرهمن خودم از پایه اول تا سوم دبیرستان بکوب شاهد خوندم و خواهرم تا راهنمایی شاهد خوند و گفت نمیتونم ...

من برای پسرم امتیاز شاهد رو هم داشتم ولی چون مذهبی نیستیم نخواستم فشار عقیدتی روش باشه . 

وقتی پدر مادر دو میلیون میریزن تو کارت بچه میگن برو واسع تغذیه مدرسه و فلان خرج کن اکثر بچه های هفتم ...

سیگار و چاقو؟؟؟؟ والا همچین چیزی توی کلاس پسرم ندیدیم . بوفه خوراکی های مشخص داره

الان رقابت بین غیر انتفاعی ها زیاده بخاطر همین نظارت و آموزش رو با شدت پیگیری میکنن که اولیا راضی باشن . پسر خودم کلاس هفتمه . هفته ای ۵۰۰ هزار تومن پول تو جیبی داره . اهل پس اندازه و نیازهای روتین مثل لوازم التحریر یا لوازم ورزشی مثل توپ و راکت رو از پس اندازش میخره. 

ولی نظر شما درمورد همه ی دولتیا بود عزیزم گفتید همه و همه سطح پایین هستن پس شما هم درمورد همه ی دولت ...

شما اصلا پیام منو خوندید؟ من چی گفتم شما چی دارید میگید. 

من گفتم الان همه نوع آدم توی غیر دولتی ها وجود داره، 

چون همه و همه بچه هاشونو از دولتی کشیدن بیرون. همه سطح آدم تو غیرانتفاعیا هست. ازجمله همین موردی که خودتون مثال زدید.

چون استارتر میگه بچه باید وارد جامعه بشه همه جور آدم ببینه پس بره دولتی. منم گفتم اتفاقا امروز همه جور آدم اگه دنبالشی تو غیر دولتیا هستن.

اونجا ک قشر خاصی توشه و نمیتونه مثل جامعه در نظر گرفت امروز روز دولتیا هستن، اوضاع عوض شده 

2810