2777
2789
عنوان

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 109 پست
اره اونی که داره باید بکنه هرچی از دستش میاد ولی خاله بدبخت و ندار من چرا باید همچنی هزینه ای بکنه

نمیدونم والا

نمیشه قضاوت کرد

ادم میخواد بهترین چیزا رو‌بچش داشته باشه

چی بگم خدا به هممون کمک کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرارتا احتمال هستمنم تو حرفام لفظ احتمالا رو اوردمولی نظرم اینکه رفتارهای ناهنجار تو طبقه های اجتماع ...

بچه ای که مامان باباش براش تغذیه بزارن نمیره از سوپر مارکت خرید کنه‌. اگه هم بره چون پولش کمتره فقط تغذیه میخره.ولی اکثر کسایی که تو غیر انتفاعی ان پدرومادرشون یه تومن میزنن بع کارتشون میگن برو تغذیه بخر اونم که میبینه پول کم نداره میره چیزای دیگه هم میخره از جمله مو*اد و سی*گار و...

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار میخواد کنه! همچین میگین انگار توی غیرانتفاعیا باد میزنناونجام درس میخونن و با کلی بچه معاشرت د ...

این حرفایی که اینا میزنن ، ریشه در همون طرز فکر قدیمی داره که معتقده بچه با احترام و محبت ناتوان بار میاد و باید با تحقیر و سرکوب مثلا قوی بار بیاد 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من بی اطلاع نیستم تو هردونوع مدرسه درس خوندم مادر و پدرمم هر دو معلمن شما فقط یه ظاهر از مدارس میبین ...

چون خودمم معلمم خانواده ام فرهنگی هستن و تو هر دو مدرسه تدریس کردم 

ما از هر دو مدارس چه دولتی و چه غیردولتی خوب و بد داریم 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
شما توی سایت خانم ها چیکار میکنی؟؟!!

تو سایت خودشون گزاشتن که کاربر مرد میتونه وارد بشه و کاربری آقا داره. اگه نداشت حرف شما قبول بود

نمیدونم ولی من دخترم را تا پایان نهم دولتی فرستادم و یادمه معلم کلاس دوم در جلسه گفت تبریک به شما اولیا که بچه هاتون را در دولتی ثبت نام کردین تا با اقشار مختلف در ارتباط باشند تا در جامعه منعطف و موفق باشند

و از سال دهم به علت اهداف بلند دخترم و علاقه ی شدیدش به درس غیرانتفاعی عالی ثبت نام کردم که دانشگاه و رشته  توپ قبول بشه چون مدارس دولتی اطراف ما قبولی های کنکور خوب نداشتن ولی غیرانتفاعیه خیلی خوب بوده خروجیش

این حرفایی که اینا میزنن ، ریشه در همون طرز فکر قدیمی داره که معتقده بچه با احترام و محبت ناتوان بار ...

فقط کسی که تجربه هر دو رو داره میتونه بگه چقدر تفاوت توی اعتماد بنفس بچه ها داره دولتی و غیرانتفاعی

من هر دو رو تجربه کردم دولتی فقط استرس و نابود شدن اعتماد بنفس بچه ها

تو سایت خودشون گزاشتن که کاربر مرد میتونه وارد بشه و کاربری آقا داره. اگه نداشت حرف شما قبول بود

اینجا سایت خانم هاست ، بحث های خصوصی در مورد خانم هاست گ با وجود آقایونی مثل شما آدم معذب میشه اونها رو در قالب تاپیک بیان کنه

فقط کسی که تجربه هر دو رو داره میتونه بگه چقدر تفاوت توی اعتماد بنفس بچه ها داره دولتی و غیرانتفاعیم ...

و عقده ای شدن و فوران کردن عقده تو جامعه و مدرسه تو مدارس دولتی، و همین باعث ب گند کشیده شدن زندگی فرد و نابودی جامعه میشع، هر چی خلافکار و معتاد و ناموفق و غیره ست از مدارس دولتی در میان

اینجا سایت خانم هاست ، بحث های خصوصی در مورد خانم هاست گ با وجود آقایونی مثل شما آدم معذب میشه اونها ...

من تو تاپیک هایی که بهم ربط نداره یا اینکه لازم نیست نمیرم.

بخوای اسکرین از تاپیک هایی که شرکت کردم میدن

من متولد ۸۲ ام و مدارس رو تو این سال ها قشنگ دیدم 

این رو گفتم چون خیلی از کسانی ک نظر دادن بیست سال پیش فارغ التحصیل شدن و فکر میکنن هنوزم دور و زمونه مثل قدیمه 

باید بگم من تو راهنمایی ک دولتی بودم یکی از بچه ها هرروز میومد پاهاشو ک با تیغ میزد ب قصد خودکشی ب ما نشون میداد و هنوزم بعد از شش هفت سال اون صحنه هارو یادم نرفته + بچه هایی که از ک راجب معتاد بودن و داغون بودن خانوادشون میگفتن و یواشکی گوشی میوردن و…

ولی دبیرستان ک رفتم غیرانتفاعی تازه دیدم ادم حسابیا چجور زندگی میکنن و چه سفرهایی میرن واصلا هدفم عوض شد.دیگه میگفتم منم باید مثل بقیه هدفم رشته های تاپ باشه .

قطعا تو مدرسه ای که همه هدفشون خوش گذرونی و صرفا گذروندن زمانه با مدرسه ای که چون تعداد کمه هرروز معلم همه رو میاره پا تخته درس میپرسه متفاوته 

در ضمن اگه به یه ادم ۳۰ ساله تیغ زدن دست و پا ب قصد خودکشی نشون بدی واکنش و دیدگاهش نسبت به یه دختر ۱۵ ساله که تو سن حساسییه یکسانه ؟؟؟

دولتی فقط و فقط ب شرطی خوبه که مدارس بالاشهر باشه 

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
2810