2777
2789
عنوان

امروز رفتم پرونده مو گرفتم😢

168 بازدید | 15 پست

انشالله دیگه چشمم به اون مدرسه نیفته

و هیچ مدرسه دیگه ای 

حالم از هر چی مدرسه ست بهم میخوره😒😒😒

یه سری عقده ای ریختن توش فقط اذیت میکنن

منو هم تهدید کردن 🤣🤣

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیییین من سالهاست که از مدرسه رفتنم میگذره اما هنوز اول مهر ک میشه نفسم سنگین میشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
عیییین من سالهاست که از مدرسه رفتنم میگذره اما هنوز اول مهر ک میشه نفسم سنگین میشه

یعنی یه شبایی اینقدر بهم استرس میدادن که توی تواب همش کابوس میدیدم هر ۵دقیقه یه بار بیدار میشدم

فقطم عزت نفس و غرورمونو خرد میکردن و همش جلوی دوستامون خجالت زده مون میکردم

به خاطر اون عقده ایا من الان جوری اضطراب اجتماعی گرفتم که حتی با پدرمم حرف میزنم نمیوونم توی صورتش نگاه کنم فقط در و دیوار رو نگاه میکنم

مرده شور خودشونو مدرسه شونو ببرن

خداروشکر تموم شد مدرسهبدترین ۱۲ سال عمرمو گذروندم با یه مشت زبون نفهم عقده ای

واقعا 

هر چقدر به عقب نگاه میکنم فقط حرص ۱۲ سال از عمرمو میخورم که کنارشو سوخت و حروم شد 

اه چندشا انشالله هر چی سر ما آوردن سر خودشون بیاد

واقعا هر چقدر به عقب نگاه میکنم فقط حرص ۱۲ سال از عمرمو میخورم که کنارشو سوخت و حروم شد اه چندشا انش ...

دقیقا، مخصوصا دبیرستان. حالم از هرچی معلم و مدیر و ناظم و معاونه به هم میخوره. یه مشت عقده ای مغز پوسیده. البته بعضی معلما خوبن، یه درصد خیلیییی خیلی کمی 

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

یعنی یه شبایی اینقدر بهم استرس میدادن که توی تواب همش کابوس میدیدم هر ۵دقیقه یه بار بیدار میشدمفقطم ...

خاک توسرشون یبار ورقه ی امتحانشون رو زدن ب مقنعه هامون گفتن باید همینجوری برین خونه هاتون چون امتحان سخت بود و نمره ها کم شده بود

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
دقیقا، مخصوصا دبیرستان. حالم از هرچی معلم و مدیر و ناظم و معاونه به هم میخوره. یه مشت عقده ای مغز پو ...

باور کن به زور جلوی خودمو گرفتم که فحش بهشون ندم و خیلی خانومانه اومدم

وگرنه میتونستم هر چی لایقشون بود بگمشون

خاک توسرشون یبار ورقه ی امتحانشون رو زدن ب مقنعه هامون گفتن باید همینجوری برین خونه هاتون چون امتحان ...

آغالا معلوم من یه بار سر امتحان مزخرفش بهم فحش داد منم هیچی مگفتم فقط سرمو انداختم پایین رفتم

الان واقعا حرص میخورم کاشکی به فحش میدادم دلم خنک میشد حداقل

باور کن به زور جلوی خودمو گرفتم که فحش بهشون ندم و خیلی خانومانه اومدموگرنه میتونستم هر چی لایقشون ب ...

منم دلم میخواست بعد اینکه پروندمو گرفتم تو شاد به مدیر و ناظم مدرسمون هرچی فحشه بدم بعد دیلیت اکانت بزنم ولی گفتم ولش کن من مثل اینا عقده ای نیستم. اعصابتو خورد نکن اونارو خدا زده هیشکی نمیتونه تحملشون کنه نه بچه هاشون نه شوهراشون. دو تا مدیر بد اخلاق داشتیم هردوشون طلاق گرفته بودن😂

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

آغالا معلوم من یه بار سر امتحان مزخرفش بهم فحش داد منم هیچی مگفتم فقط سرمو انداختم پایین رفتمالان وا ...

خاک تک سرشون کلی خاطره ی تلخ اومد تو ذهنم معلم اول ابتدایی پنجره رو زد تو سرم ، سرم شکست

خاک تک سرشون کلی خاطره ی تلخ اومد تو ذهنم معلم اول ابتدایی پنجره رو زد تو سرم ، سرم شکست

معلم اول ابتدایی من یه عقده ای بود که سر و ته نداشت

سر یه نقاشی که بجای پر برچسب زده بودم که تازه منم نه مادرم اینکارو کرده بود ورداشت منو برد دفتر آشغال

یه عقده ای از خودش بدتر هم اونجا معاونمون بود و اشکمونو دراورد خدا جفتشونو لعنت کنه من از اون به بعد دیگه هیچوقت دختر شادی که بودم مشده 

آشغالا انشالله آتیش بگیرن😒☹😒