2777
2789

کسی که درد رو میده باید درمان هم بده،بعضی ها با توده های بدخیم دارن زندگی میکنن بعضی ها هم به دلایل ساده عمرشون تموم شد

یکی از نزدیکام من تومور بدخیم مغزی داشت و عمل کرده ،دوران خیلی سختی رو میگذرونه،دوست ندارم هیچ کس دردایی که ما داریم تحمل میکنیم رو بکشه،اگر تهرانی انکولوژیست خوب معرفی کنم

واسه ما خوب نشد😔 البته کل بدن رو درگیر کرد، اول جراحی کرد بعد دکترها کاهلی کردن و توده کوچک اصلی رو بیرون نیاوردن همون زد ب تمام بدن وو..

پبش چندتا جراخ ببرید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که درد رو میده باید درمان هم بده،بعضی ها با توده های بدخیم دارن زندگی میکنن بعضی ها هم به دلایل ...

خیر تهران نیستم .بیمار خیلی وحشتناک درد داره و حواسش رو روز به روز داره از دست میده

واسه ما خوب نشد😔 البته کل بدن رو درگیر کرد، اول جراحی کرد بعد دکترها کاهلی کردن و توده کوچک اصلی رو ...

تو بیمارستانه نمیدونم چرا توهم میزنه مدام حتی بعضی وقتا اطرافیان رو نمیشناسه یه سال پیش علاعم نشون داد الان رفته دکتر گفتن یه توده کوچیکه بدخیم

تو بیمارستانه نمیدونم چرا توهم میزنه مدام حتی بعضی وقتا اطرافیان رو نمیشناسه یه سال پیش علاعم نشون د ...

کدوم بیمارستان؟ چرا ب سال پیش نبردید پیش جراح

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اسم بیمارستانش نمیدونم والا هر کاری کردن راضی نشد بره همش بالا میاورد

دکترها الان چی میگن نمیشه عملش کرد؟ کدوم شهرید؟ ببرید چندتا دکتر جراح ببنید چی نیگن

دکترها الان چی میگن نمیشه عملش کرد؟ کدوم شهرید؟ ببرید چندتا دکتر جراح ببنید چی نیگن

میگن تومار بدخیمه تیکه برداری کردن چند روز دیگه جواب قطعی میدن ولی بیمار شکل یه مرده شده بچهاش کوچیکن 

میگن تومار بدخیمه تیکه برداری کردن چند روز دیگه جواب قطعی میدن ولی بیمار شکل یه مرده شده بچهاش کوچیک ...

چکارتونه؟

حفیفت اینکه توهم میزنه زیاد خوب نیست و سطح اکسیژتش زیاد پاییته ب دستگاه وصله؟

خیر تهران نیستم .بیمار خیلی وحشتناک درد داره و حواسش رو روز به روز داره از دست میده

انشالله خدا شفا بده

بیمار ماهم خیلی از حواسش رو از دست داده

اسم ما که نزدیکانش هستیم رو اشتباه میگه حتی

خیلی کلمه های ساده تو ذهنش نمیان،حتی نمیتونه جمله بندی هاشو کامل کنه