2777
2789

معتبره؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد اگه لازمشون داشته باشی باید چیکار کنی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آره...من هیچ وقت نه سفته میدم نه چیزی میذارم.....هیچ کدومشون قابل اعتماد نیستن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یکی بود میگفت باز کارت ملی رو گرو بذاری بهتره ....فوقش میری در خواست المثنی میدی....میگی گم شده.....ولی شناسنامه رو المثنی بگیری ممکنه حرفتو باور نکنن....مثلا فکر کنن قبلا ازدواج کردی ...الان المثنی رفتی گرفتی...ولی من کلا مخالف این چیزام....چطور نیروی کار باید بهشون اعتماد کنه که یه ماه دو ماه کار کنه معلوم نیست حقوق به موقع بدن یا نه....پس اونا هم باید یه تضمینی بدن 

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

والا از بیکاری آدما سو استفاده میکنن ولی من یه فرم پر کردم و مشخص و کد ملی دادم اونم خطر داره؟

من خودم اگه بخوام جایی استخدام بشم و مطمئن باشم میرم پر میکنم مشخصاتو....البته اگه بخوان بیمه کنن...

یکی بود میگفت باز کارت ملی رو گرو بذاری بهتره ....فوقش میری در خواست المثنی میدی....میگی گم شده..... ...

اره متاسفانه الان چون بیکارزیاده انگار اونا فقط اطمینان کنن کافیه والا من تو اینترنت دیدم  یکی نوشته بود کارفرمامذشناسنامنو پس نمیده خدایا خسته شدم از بیکاری کار هم میخوای کنی اینشکلیه

من خودم اگه بخوام جایی استخدام بشم و مطمئن باشم میرم پر میکنم مشخصاتو....البته اگه بخوان بیمه کنن...

اینجا هم گفتن بیمه میکنیم  و بعد کارآموزی میگیریم ولی واقعا نمیشه اطمینان کرد به حرفاشون

سفته فوقش پولت میره درسته؟

چرا بذاری پولت بره....سفته گرفتن قانونی نیست...بعدش هم سفته برای ضمانت دادن خودش اصول داره....و اینکه تو باید نگاه کنی ببینی مقدار سفته ای که میگیرن با حقوق تو و چیزایی که در اختیارت میذارن سنخیت داره یا نه....مثلا طرف اپراتور دستگاه سی ان سیه....اون باید سفته بده ....زیادم سفته میگیرن...چون یه دستگاه گرون زیر دستشه....یه وقت طرف از روی نیت بد به دستگاه آسیب ممکنه بزنه...یا طرف حسابداره....کل حساب دستشه....اما مثلا کارگری که کارش جارو زدنه چه سفته ای باید بده

اره متاسفانه الان چون بیکارزیاده انگار اونا فقط اطمینان کنن کافیه والا من تو اینترنت دیدم یکی نوشته ...

آره دیگه آدم عوضی همه جا هست...تا میتونی جایی برو کار کن که این چیزارو نخواد...حتی آشنا هم ممکنه سو استفاده کنه...

2810