2777
2789
عنوان

برای مدرسه خوراکی بگید با ظ😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 115 پست
بابا این مسخره بازیا چیه اخه 😂😂پ و ظ به نیکان افتاده خداشاهده روانی شدم اه

باید بدی برات کوکی حرف ظ  رو درست کنن برای حرف پ هم پرتقال و پنیر و پاپ کورن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بابا ولش کن اصلا وجود نداره 

یه کیک درست کن یا یه خوراکی محلی بگو ما تو روستای پدر بزرگمون اینا بش میگم ظ.... 😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا این مسخره بازیا چیه اخه 😂😂پ و ظ به نیکان افتاده خداشاهده روانی شدم اه

پرتقال (آب پرتقال)

فکر نکنم منظورشون خوراکی با ز  حتما این ظ باشه

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

این چه طرز آموزش یا تحصیله واقعا حرص آوره یعنی چی با حروف الفبا میگن خوراکی بیار 😐معلم خنگه خودش نم ...

اجبار نکرد به اوردن خوراکی 

اما من گفتم اگه هست ببرم براشون چون بچه ان خوشحال میشن🥰🥰

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ظرشک پلو ظرت مکظیکیظالظالکظیاراین همه رو من باید بگم 🌝

چرا تو تا حالا کشف نشده بودییییی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ظرمه سبزی🤣🤣🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
اجبار نکرد به اوردن خوراکی اما من گفتم اگه هست ببرم براشون چون بچه ان خوشحال میشن🥰🥰

خداوند خوشحالت کنه عزیزم چه مامان مهربون و فعالی 😊😊

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
پرتقال (آب پرتقال)فکر نکنم منظورشون خوراکی با ز حتما این ظ باشه

نه حتما باید همون ظ باشه وگرنه بچه ها املاشون ضعیف میشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
2810