2777
2789
عنوان

رشد نکردن قد بچه برا چند ماه

103 بازدید | 11 پست

قد  بچه ۱۵ ماهه ام ۲‌۵ ماهه اصلا یکساعت هم رشد نکرده .خیلی نگران کننده است .بهداشت گفت ۱۸ ماهگی بیار باز رشد نکرد بررسی می‌کنیم. برا کسی پیش اومده  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهداشتو ول کن ببرش غدد کودکان

خب عزیز تا الان قدش نه تنها زشد می‌کرد بلکه بلند هم بود باید ببرم بهداشت ببینم رشد کرده یا نه این اولین بار بوده اینطور شده

عزیز نگران نشو ولی یه ازمایش تیرویید ازش بگیر دختر خواهر شوهر من بیست سال قبل قدش رشد نداشت دکتر یه ...

تیرویید یهویی میشه؟آخه دختر من تا الان همیشه رشدش خ ب بوده بالاتر از نمودار

ببین عزیز بعضی وقتا بچه خوب غدا نمیخوره توجه میخواد بهش بادام پوست کنده بده تو برنج بادام رنده کن بهش بده ماهیچه با برنج بهش بده شیرینی کم بده حتما ساعت ده شب به بعد خواب باشه چون رشد قد بچه تو این ساعت بیشتره بلدرچین براش ابگوشت کن بده بخوره شاید به غدا افتاده اینجور شده بهش پفک و چیپس و خوراکی هایی که مواد نگهدارنده دارن نده ارده شیره بده کره و شیره خرما بده شکر قهوه ای اگه خواستی یه خوراکی شیرین بهش بدی مصرف کن مثل کیک خانگی با شکر قهوه ای

ببین عزیز بعضی وقتا بچه خوب غدا نمیخوره توجه میخواد بهش بادام پوست کنده بده تو برنج بادام رنده کن به ...

همه چیز هایی که نوشتین بجز گوشت بلدرچين  همه  رو میدم  بردمش متخصص گفت طبیعیه اولین توقف رشدش رو داره تجدیه میکنه دفعه بعدی ۳،۴سالگی به بعده گفت ما به هیچ عنوان داروی رشد نمیدیم صرر داده فقط کلسیم و ویتامین د داد