2777
2789
عنوان

شما چند وقت بعد زایمان تون

355 بازدید | 24 پست

اینجا مخصوص این سوال هاس ولی اصلا ادم معذب میشه سوال کنه 🥴

شما کی عادت شدین بعد خونریزی تون زیاد بود ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد شش ماه اره زیاد بود هنوزم یکسالشه بچم پریودام نامنظمه دو ماه یکبار پریود میشم

منم الان بعد شش ماه شدم ولی خیلی شدیده تا حالا این طور نبودم 

همچین گفتی فکر کردم میخوای بپرسی چند وقت بعد زایمانتون رابطه داشتین😂

😅😅😅نه از این سوال ها نمیکنم 

یادتونه گفتم علایمتون پریودیه

دارید پریود میشید....

من بچه اول نزدیک۷ ماه

دومی بعدِ۳ ماه

ایندفعه۱۳روزه پریودم هنوزم لک بینی دارم

۴ الی ۵ روز اولم خیلی شدید بود فکر کنم طبیعی باشه.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

سلام عزیزم چطورین خوبین کوچولو خوبه چند وقت بود زیاد سایت نمیومدم پسرت خوبه منم دو ماهه پری میشم بار اول خونریزی کم بود بار دوم شدید بود در مورد رنگ مو هم تایپیک زده بودی آرایشگاهی که من میرم میگه رنگ مو نزار تا بچه شیر میدی بتونی حنا با یه چیزی که رنگشو تیره کنی بزاری بهتره تایپیکت در مورد پارسال این موقع حال الان منه منم دو سه ماهیه مشکلی دارم که همش میگم یعنی سال دیگه این موقع حالم خوبه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
سلام عزیزم چطورین خوبین کوچولو خوبه چند وقت بود زیاد سایت نمیومدم پسرت خوبه منم دو ماهه پری میشم بار ...

سلام عزیزم ممنونم خوبیم شکر  تو خوبی نی نیت خوبه شیطون شده یا نه برا من که شیطون شده داره اذیت میکنه😄

من بعد شش ماه تازه دو سه روزه عادت شدم شدید هم هست 

رنگ هم موهام خیلی سفیدی داره تیکه ای هست تار نیست خیلی مشخصه 

انشاالله عزیزم درست میشه همین طور که نمی مونه توکلت به خدا باشه زندگی همینه دیگه پستی بلندی زیاد داره 

سلام عزیزم چطورین خوبین کوچولو خوبه چند وقت بود زیاد سایت نمیومدم پسرت خوبه منم دو ماهه پری میشم بار ...

اتفاقا تو فکرت بودم میگفتم کجاس نیستش 

یادتونه گفتم علایمتون پریودیهدارید پریود میشید....من بچه اول نزدیک۷ ماهدومی بعدِ۳ ماهایندفعه۱۳روزه پ ...

بله یادمه اینقدر ترسیدم گفتم خدایا نکنه باردار باشم ولی الان خیالم راحت شد من اصلا تا حالا این طور نبودم چون قبل بارداریم تنبلی داشتم خونریزی خیلی کم بود ولی الان شدید

سلام عزیزم ممنونم خوبیم شکر تو خوبی نی نیت خوبه شیطون شده یا نه برا من که شیطون شده داره اذیت میکنه ...

ممنون عزیزم آره اینم شیطونه فقطم میخواد بغل خودم باشه رو زمین شروع می‌کنه گریه کردن ممنون لطف داری عزیزم انشاالله توکلم که به خداست همین که می‌دونم میگذره و هیچی پایدار نیست آرومم می‌کنه التماس دعا دارم شما سختی کشیده این پیش خدا عزیزین برام دعا کنین انشاالله عاقبت شما و خانوادتون هم ختم به خیر بشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
2810