2777
2789
عنوان

استراحت بعد از سزارین چجوریه

84 بازدید | 5 پست

من نمیفهمم یعنی باید تمام طول روز فقط بخورم و بخوابم و روزی چند بار قدم بزنم و بعضی کارای بچه  

یا که چ کارهایی رو انجام بدم مثلا 

الان خودم فقط شب ۴ساعت میتونم بخوابم

اما تو خونه همش میرم این طرف اونطرف و کارارو انجام میدم🥲

نمیدونم چیکار کنم دردم دارم ولی هم وسواسم هم کارا زیاده

تا وقتی بخیه های سطحی جوش بخوره که اصلا نمیتونی از جات تکون بخوری. بعد از اونم تا دو ماه نباید زیاد وایستی یا خیلی راه بری. در حد کارهای معمول خونه. بلند کردن چیزی سنگین تر از بچه ممنوعه. آشپزی و گردگیری در حد ظاهر خونه اشکالی نداره. بین آشپزیتم بشین. همه‌ش پای گاز واینستا. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا یک هفته اول کلا کار سنگین نکن و اگر کسی پیشته بیشتر استراحت کن اما خب خواهرم و جاریم دیگه از روز سوم خودشون مثل قبل آشپزی میکردن و ظرف میشستن همسراشونم تو کار خونه مثل جاروبرقی کشیدن و یا کارای سنگین تر کمک میکردن و تو نگهداری بچه هم همینطور کلا خیلی به خودت فشار نیار اما خب استراحت مطلق هم نکن 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عواقب مراعات نکردن بعد زایمان رو الان نمیبینید

مخصوصا اگه سزارین باشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!