2777
2789
عنوان

خون دماغ

33 بازدید | 4 پست

سلام به همگی، امروز صبح که پسرم بیدار شد دیدم تمام ملحفه و تشکش خون ریخته و صورتش خون خشک شدنست و انگار با پشت دستاش پاک کرده بود، تا حالا ستبقه خون دماغ شدن نداشت و من خیلی خیلی شوک شدم و ناراحتم، نمیدونم علتش چیه و همش دارم فکر میکنم چی شده چون عادت نداره دست توی بینیش کنه، کسی تجربه داره راهنماییم کنه بلکه آروم بشم؟

توی قاشق یکم عسل گرم کن تا حدی که نسوزونه فقط شل بشه یکم ویتامین a چشمی اضافه کن شب قبل خوابش بریز دماغش فقط یه ده دقیقه مواظب باش سرشو تکون نده تا کامل بره جایی که رگ پاره شده دوشب انجام بدی دیگه تموم میشه

سلامتی و خوشبختی دخترم
توی قاشق یکم عسل گرم کن تا حدی که نسوزونه فقط شل بشه یکم ویتامین a چشمی اضافه کن شب قبل خوابش بریز د ...

اصلا اجازه نمیده دست به بینیش بزنم، خیلی تکون میخوره و گریه میکنه فرار میکنه میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اجازه نمیده دست به بینیش بزنم، خیلی تکون میخوره و گریه میکنه فرار میکنه میره

خوب الان ترسیده گلم گفتم شب قبل خواب یا بعداز ظهرها اگه میخوابونی اون موقع

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب الان ترسیده گلم گفتم شب قبل خواب یا بعداز ظهرها اگه میخوابونی اون موقع

نه در کل نمسزاره چیزی بزنم براش توی بینیش زود گریه میکنه و تقلا میکنه که بره، اما ممنونم سعی میکنم درست کنم براش بریزم،امیدوارم چیز مهمی نباشه