2777
2789

تروخدا دعا کنید دیگه تا عید همه چی درست شه عقدمونو بکنیم زندگیمونو شروع کنیم🥺🤍منم دعاتون میکنم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

اوخییی تو پاییز آشنا شدین 🥹

ماهم ماه بعدی میشه ۹ مین سالگرد دوستیمون و ۸ ساله که ازدواج کردیم 🥹♥️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
اوخییی تو پاییز آشنا شدین 🥹ماهم ماه بعدی میشه ۹ مین سالگرد دوستیمون و ۸ ساله که ازدواج کردیم 🥹♥️

چقد بگیر بوده بعد یسال🤣🤍

بابا ما هر بار اومدیم ازدواج کنیم به یه مشکل خوردیم🥺دیگه طاقتم طاق شده

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد بگیر بوده بعد یسال🤣🤍بابا ما هر بار اومدیم ازدواج کنیم به یه مشکل خوردیم🥺دیگه طاقتم طاق شده

بعد ۱۱ ماه تازه 😂😂😍

از همون اول به نیت ازدواج‌ اومد جلو آخه 🥹♥️

عزیزمممم 😂 انشالله اوکی میشه 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
ما ۱۱سال باهم بودیم چرا من سالگرد دوستمونو یادم نمیاد اصلا 🥲

11سال دوست بودین؟شما دفاع مقدسم که رد کردین🤣

ما نزدیک سه سال دوست بودیم و الان چند ماهه ازدواج کردیم😍 قراربود سال دوم دوستی ، ازدواج کنیم ولی جورنشد تا دیگه الان چندین ماهه.

در واقع نزدیک چهار ساله که همو میشناسیم.

انشالله که شما هم بزودی زود عقد میکنید و اینجا میگین که ازدواج کردیم 🌹

ما نزدیک سه سال دوست بودیم و الان چند ماهه ازدواج کردیم😍 قراربود سال دوم دوستی ، ازدواج کنیم ولی جو ...

قوبونت برممم