2777
2789
عنوان

نامزد داداشم شورشو در آورده 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 112 پست
اره این شوهرشو ازخودش سردمیکنه

خب منم دارم همینو میگم داداشم میگه کاش از اول نمیدیدمش کاش دوسش نداشتم این ینی چه این رابطه که با اجبار داره پیش می‌ره دوم ندارع  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کمکتون کنه با این انتخاب داداشتون اونایی که میگن دخالت نکن نمیگن این فردا هر اختلافی با داداشتون ...

فردا من شاید بخام در ماه یکبار داداشم دعوت کنم یا گاهی برم بش سر بزنم قرار نیست چون زن گرفته قطع ارتباط کنیم داداشم همش خونه ماست ناهار و شام اینجاست بخدا من چند سالشه براش مادری کردم درسته وظیفمه ولی اینا باید جبران بشه والا منم خواهر شوهر دارم شوهرم چه من برم چه نرم می‌ره خونه خواهرش لباس برا بچها خواهرش میگیره من چی بگم ؟بگم نخر بگم خواهرتو نخا به این حرفا خودمو از چشمش میندازم 

داداشم میگه چهار سال باهاش بودم همه خواستگاراش بخاطر من رد کرده الان عذاب وجدان دارم ولش کنم

دختر چهار سال عمرش گذاشته موقعیت هاش رد کرده بعد داداشتون چند میلیون پول بیشتر خرج کنه کار زیادی کرده؟ طفلک اون دختر

فردا من شاید بخام در ماه یکبار داداشم دعوت کنم یا گاهی برم بش سر بزنم قرار نیست چون زن گرفته قطع ارت ...

میدونم خودمون هم یکی از عروسامون مثل عروس شما بود هفت سال با داداشم دوست بود خودش میدونست داداشم هیچی نداره عروسمون گفت من هیچی نمیخوام فقط باهم ازدواج کنیم بعد با داداشم فرار کرد الان ده ساله عروسمون شده خون همه رو تو کاسه کرده داداشم از هفت صبح میره تا 9شب کار میکنه تو خونه چیزی کم باشه آبرمون میبره زنگ میزنه داداشام خواهرام میگه از گشنگی داریم میمیریم به خدا خرج خورد خورکاشو داداش کوچیکم میده خرج مدرسه لباساشونو خواهرم میده داداشم میگه من گفتم میخوامش شما چرا جلوی منو نگرفتید الان ما رو مقصر میدونه

دختر چهار سال عمرش گذاشته موقعیت هاش رد کرده بعد داداشتون چند میلیون پول بیشتر خرج کنه کار زیادی کرد ...

مشکل دخترای می تو اینه که فقط بفکر پولن واقعا دلم برا پسرایی که گیر همچین دخترایی میوفتن میسوزه 

دختر چهار سال عمرش گذاشته موقعیت هاش رد کرده بعد داداشتون چند میلیون پول بیشتر خرج کنه کار زیادی کرد ...

چهار از عمرش پول خرج کرده چیکار کرده کار خاصی کرده خواستگار کجا بود اومده گفت فلانی اومده خواستگاریم مادر پسره شوینده ابرو براش نداشته گفته من عمرا به پسرم تورو نمی‌دم داداش منم وقت گذاشته کادو خریده چند بار رفته خواستگاریش خرجش داده این کمه 

مشکل دخترای می تو اینه که فقط بفکر پولن واقعا دلم برا پسرایی که گیر همچین دخترایی میوفتن میسوزه

🤣🤣🤣 اخه هنوز پولیم خرج نکرده که خانوادگی دارین جلز ولز میکنین . بعد میگی بفکر پولن🤣🤣کاش پولی باشه . تو خواهر شوهری منم خواهر شوهر بودم . بهترین هارو برای عرسمون فراهم کردیم . دریغ از ذره ای دخالت .

🤣🤣🤣 اخه هنوز پولیم خرج نکرده که خانوادگی دارین جلز ولز میکنین . بعد میگی بفکر پولن🤣🤣کاش پولی با ...

مگه ما فراهم نکردیم از هرچی خودش خاست خرید طلا لباس کفش لوازم آرایشی لباس زیر ما حرفی نزدیک وظیفه بود بخریم منت ندارع ولی بعضی از خواسته اش شدنی نیست شما هم بجای اینکه بیای عقدتو اینجا خالی کنی اول بخون بعد نظر بده من نمی‌گم دختر مردم باید کلفت خانواده من بشه ولی وقتی خونه بابات پراید سوار میشی بعد از نامزدان که هم سطح خودته انگار ماشین دو میلیاردی داری واقعا ته ندید و پدید بودنه

2810