2777
2789

دوستان عزیزم سلام ی سوال داشتم بچه من شیرخشکیه و کلا تو گهواره سنتی میخوابه (ماکوردها یه نوع گهواره داریم دست وپای نوزاد رو توش میبندیم)و حالا هر بار ک بیدارمیشه نمیخوام بیارمش بیرون شیریدم و بزارم توی گهواره چون همینجوریشم خوابش داغون هست حداقل یکبارشو تو همون گهواره شیر بخوره و بخوابه دفعه بعدش بیارم بیرون

میگم چیکارکنم توی شیشه شیرش هوا نره و هواقورت نده

مدل خاصی هست بخرم؟یا چکارکنم

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اونت گرفته بودم دیدم هی تبلیغ دکتر براون میکنن ضد کولیک گرفتم بازم دلدرد میگیره و با حرص شیر میخوره هر چی نازش میکنم ارامش میدم باز هورت هورت میخوره و دلدرد میگیره

عکس داری از این روش؟؟من پتو میندازم رو دخترم باید دست و پاش ازاد بیرون باشه وگرنه خودشو میکشه چطوری میبندیش😁

من اونت گرفته بودم دیدم هی تبلیغ دکتر براون میکنن ضد کولیک گرفتم بازم دلدرد میگیره و با حرص شیر میخو ...

سلام خوبی، 

نتیجه غربالگری دخترتون خوب بود

برای من گفتن ۵/۹ تیروئید کم کار

غربالگری تکرارکردن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بیچاره بچه مگه اسیره ک دست و پاشو می‌بندین.

عزیزم‌منم‌اصلا موافق اینکار نیستم‌اما بشدت بدخواب بود‌خود‌دکترش پیشنهاد داد و‌وقتی اینکارو‌کردیم‌واقعا یخورده‌خوابش بهترشد راه‌نمونده امتحان‌نکرده‌باشک‌سرخوابش بخدا ننو‌گرفتم 

تشک شیبدار 

هرچی‌بگید‌اما‌نتیجه‌نداشت

من اونت گرفته بودم دیدم هی تبلیغ دکتر براون میکنن ضد کولیک گرفتم بازم دلدرد میگیره و با حرص شیر میخو ...

چشم‌ اره الان میفرستم

چیکو بگیر کمتر هوا میگیره.بعدم باید بغلش کنی خطرناکه

عزیزم‌شیشه شیر الان خودش شبیه ساز سینه مادره بزور‌میاره‌پایین‌میخوره‌نمیپره‌توگلوش

چیکو بگیر کمتر هوا میگیره.بعدم باید بغلش کنی خطرناکه

عزیزم‌شیشه شیر الانش خودش شبیه ساز سینه مادره بزور‌میاره‌پایین‌میخوره‌نمیپره‌توگلوش

اوخی خدا حفظش کنه😍😍 خب شرایط اوکی هست مثل همون قنداقه یه طوری گفتی دست و پاشو میبندیم یه چیز دیگه تو تصورم بود😂😂

اگه خواستی شیشه عوض کنی دکتر براون فقط بهتر از اونته

2810